Toysdaily 玩具日報

查看: 31427|回復: 71

[玩具報告] Gundam FIX 1006 Unicorn Gundam Sad 貨集中討論區!

各位,不如大家集中討論有關 FIX 1006 Sad 貨問題:

1. 邊度唔對色,邊度發黃?
2. 邊度買?行版/日版?

今日剛開了自己嗰盒
1. 甲同盾對色,但心口有花,個身有幾件甲有少少發黃,睇嚟全身發黃只係時間問題。
2. 一扭,行版。

PS: 未買Ching自己諗清楚,Over 1.5K我覺得唔值,我相信件甲一定會發黃,Good Luck everyone !
不用怕! 出埋呢水一定會有MB版, 如果到時又發黃又可再販, 再發黃再出ver.2, 問題可不斷被解決!
一定會有MB版
agree x2:66:
:71:集齊3個版組成Unicorn小隊!

其實砌隻 MG 會唔會無咁 sad............
border=0 />
我就唔信會MB 版,要出都係開新series出。 MB相信主要出non-UC 機體。我想佢出黑獨角多D
各位,不如大家集中討論有關 FIX 1006 Sad 貨問題:

1. 邊度唔對色,邊度發黃?
2. 邊度買?行版/日版? ...
gapkwan 發表於 17-2-2013 12:43 AM

1. 隻手有個位d油花左, 腳有一個位線位少花
2. 青口, 行版
頭先岩岩打黎話後備單都可以取貨,信和1扭,但訂價就係14條魚有找...仲諗緊去唔去拿
好似好多問題
頭像被屏蔽
今批好差,就算現在不黃,一年後........
比我砌隻MG好過,三分一價錢都唔洗。
聶風 發表於 17-2-2013 02:52 PM

我無咁的功力砌到mg好靚,只係十五十六去唔去攞好
又唔知等唔等佢下水先攞
頭像被屏蔽
只要Bandai未來 加場獨角獸在沙漠作戰。這個"特殊黃色"將是一個限量版......
到家下都冇見過一張相.   我砌過MG,唔駛旨意玩變形
回復 12# Oracle

吾通師兄有內幕料,套野吾扯7話,仲有番外:34:
我無咁的功力砌到mg好靚,只係十五十六去唔去攞好
又唔知等唔等佢下水先攞
kenneth35 發表於 17-2-2013 02:56 PM

其實而家的模型出得好好

素組都好靚。