Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Gundam FIX 1006 Unicorn Gundam Sad 貨集中討論區!

最緊要都係自己求證呢........good luck~
ray文 發表於 18-2-2013 05:41 PM

:71:多謝..承你貴言先!!! 1006 +1008 一齊放都幾令:35:

我都係一扭入⋯一啲事都無,同隻初版比過一樣⋯
至於花甲,metal build都有花甲⋯
頭像被屏蔽
照計如果隻膠出問題立刻由白變黃左,應該係成批再版都出問題,冇理由一d有事一d又冇:?
多謝..承你貴言先!!! 1006 +1008 一齊放都幾令
Usteakum 發表於 18-2-2013 05:47 PM

期待呀................:handshake:
邊有可能咩都完美
唔通去食飯見到實物同張相差好遠又要人換個碟咩
:(
我想問下有冇人去換過,我係一扭買,成個盾都黃左D,我都想換:unhappy:
其實有幾多ching 中左SAD 而鋪頭即刻換比你, 唔使SEND去代理??
我就唔信會MB 版,要出都係開新series出。 MB相信主要出non-UC 機體。我想佢出黑獨角多D
Henry 發表於 17-2-2013 02:25 PM

輕鬆尐啦香港人,人地講吓笑啫,而且你識預知未來,你又知無?:x
我就唔信會MB 版,要出都係開新series出。 MB相信主要出non-UC 機體。我想佢出黑獨角多D

Hello, 請問MB版係唔係 = Metal Build?

我其實都訂左Robot魂白色獨角重裝版, 但見到甘多投訴後, 都開始有D擔心“變黃”的問題.... 唯有希望Robot魂 D QC 會好D啦

MB相信主要出non-UC 機體!

你係B記高層?
我其實都訂左Robot魂白色獨角重裝版, 但見到甘多投訴後, 都開始有D擔心“變黃”的問題.... 唯有希望Robot魂 D QC 會好D啦
Aviator2005 發表於 20-2-2013 01:08 AM

Robot魂 D QC:38:
隻野成千五銀問題多多大家都係放棄吧!"
難為哩到班花生友仲起到潤人地"咩玩具姐??放鬆d啦??"'
大老千五銀呀!!!你估百五銀咩!!
goodgoodgoodgoodgood!:36:

我係一扭買,冇check,番到屋企開盒少咗把劍唔知有冇得換!!!