Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Gundam FIX 1006 Unicorn Gundam Sad 貨集中討論區!

回復 15# 百龍天舞

素组好有咩用,當你攞住佢來玩,一路玩一路跌D件落來的時候,你就覺得成品有幾好
1. 甲同盾唔對色,心口有幾件甲有少少發黃,左裙甲嚴重發黃(明顯)
2. 火暴米,行版。

無即場換貨, 話攞番比代理攪, 要2個星期
頭像被屏蔽
回復 18# 聶風

爆飯仲有好多貨, 但唔肯換比我
頭像被屏蔽

其實有冇圖睇下呢?個個話黃左~:45:
我有幾個朋友開左都冇黃~係我表哥果隻裙甲有小花痕~
真係想睇下果D黃左既圖睇下有幾黃:45:
其實我想問下色差, 上色差, 呢D問題可唔可以換....我個隻未開呀!!!??

精X, 一扭...呢兩間大既又比唔比7天內換新一隻???
其實我想問下色差, 上色差, 呢D問題可唔可以換....我個隻未開呀!!!??

精X, 一扭...呢兩間大既又比唔比7天 ...
Usteakum 發表於 18-2-2013 02:12 PM

好老實笨大玩具QC不嬲有問題......有爛正常有得換........
我記得之前有人講過一扭換過.........但上色差要換果D就真係算把啦.........:45:
好老實笨大玩具QC不嬲有問題......有爛正常有得換........
我記得之前有人講過一扭換過.........但上色差 ...
lcm44bb 發表於 18-2-2013 02:20 PM

:Q咁都岩既...
如果比換...真係又幾大獲下....:(
咁都岩既...
如果比換...真係又幾大獲下....
Usteakum 發表於 18-2-2013 02:28 PM

唯有睇吓好唔好彩啦.......:unhappy:
I have photo.....but i dont know how to post :help:
唯有睇吓好唔好彩啦.......
ray文 發表於 18-2-2013 02:36 PM

RAY兄有冇入...你個隻有冇事???
RAY兄有冇入...你個隻有冇事???
Usteakum 發表於 18-2-2013 02:59 PM

我都在精粉訂入手了...........初步未發現有咩好嚴重, 可能總有少少色差掛......好似冇咩.....未玩~:78:
我都在精粉訂入手了...........初步未發現有咩好嚴重, 可能總有少少色差掛......好似冇咩.....未玩~:78 ...
ray文 發表於 18-2-2013 05:08 PM

聽你咁講...我都放心D.....有時間快D開黎睇......講真我隻1008入左咁耐都未變過色...尋日先再係櫃度拎出黎比朋友睇.....所以我唔係好清楚其他師父講既變黃係點樣....
聽你咁講...我都放心D.....有時間快D開黎睇......講真我隻1008入左咁耐都未變過色...尋日先再係櫃 ...
Usteakum 發表於 18-2-2013 05:25 PM

最緊要都係自己求證呢........good luck~:71: