Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "老餅時光by Combattrav"-------Popy太空西遊記

大開眼界!謝分享
聖鬥士JACK 發表於 13-2-2013 11:06 PM

多謝大佬欣賣...........:64:
令人懷念!記得細個果陣同阿哥企上張瞓平咗嘅褶凳度扮企係果架機上面:34:
多謝分享
無記錯嘅話呢套卡通系麗的台播過嘅。因為唔系集集追,所以印象唔深。多謝V大再次勾起我們的回憶!
I am loving it~!
Someone upload the ending episode to youtube (TVB Ver.)
聖鬥士紫龍 發表於 13-2-2013 11:38 PM

Really........thx C Hing support.......:77:
太空西遊記...
Macross長谷有洋 發表於 13-2-2013 11:47 PM

Yeah, I really love this cartoon.....:43:
:52:
正呀!我都好想要宇宙皇后號,希望三個主角會出figma 或者shf啦
angelheart 發表於 13-2-2013 11:57 PM

I alos wish SHF or Figma will issue them in new version in coming future
支持懷舊玩具。
上下盤 發表於 14-2-2013 12:42 AM

Thx for your support really.........:64:
神POST!!!!!

超級感動同非常驚人既收藏!要收齊一定好艱辛!精彩!
原罪 發表於 14-2-2013 12:59 AM

多謝大大支持, 小弟財力有限, 真係儲咗有10年lu.........:26:
V大出珍品賀年...support !
Taru 發表於 14-2-2013 01:02 AM

多謝Taru兄..............:64:
令人懷念!記得細個果陣同阿哥企上張瞓平咗嘅褶凳度扮企係果架機上面
多謝分享
Sapphire 發表於 14-2-2013 01:59 AM

咁正..............:71:
無記錯嘅話呢套卡通系麗的台播過嘅。因為唔系集集追,所以印象唔深。多謝V大再次勾起我們的回憶 ...
山吹老師 發表於 14-2-2013 02:18 AM

大佬言重啦, 多謝你欣賞就真:77:
我讀小學果陣都有睇,好懷念!!
女主角好似叫蘿拉公主,
最記得係豬八戒每次出擊時都被佢架機夾親~~
V兄出POST,支持支持!很記得沙僧的計算機和孫行者與公主若有若無的感情,現在只能在YOUTUBE中看大結局了
珍品,神勇飛鷹俠之後另隻想佢再版的玩具:43:
我當年都好想入佢地, 不過貴無買到.:$