Toysdaily 玩具日報

查看: 5564|回復: 20

[玩具攝影] [新年百無禁忌] Marvel Select Venom 速拍

新年流流,但呢隻必入之選又唔捨得收埋佢:o速拍同大家分享,無時間搞背景:(

個人最鐘意係呢個半人頭,完全將外星生物的侵略性表達到淋漓盡致

發揮新玩具威能,壓倒性將spiderman制服

"6頭背"都好重手下,裝上左就要注意重心

其他配件

分享完畢,祝大家新年快樂!:78:
加圖
Spiderman 苦戰 Venom

頭像被屏蔽

呢隻真係出得好正,我什至覺得係咁多官方出的最正venom!!!
呢隻係必買VENOM,原因有以下各點︰

第一,可動關節齊備,基本動作完全無問題,MS以前的FIUGRE一直因關節少而令其發展受限制,但近年啲出品都多左關節,真係好!!

第二,雕功一流,MS FIGURE最令人載道的就係每款FIGURE都係新模雕出,唔會似大廠咁成日重用BODY,單係呢點已誠意滿分!!!而且仲要雕得好靚,你話點忍到手唔買?

第三,配件齊全,MS FIGURE一向有送地台習慣,今次的VENOM沒送地台,更加實際地附送大量手、首配件,可玩性直逼日系FIGURE,美系玩具咁大的突破,你點可以視若無暏?

第四,價格超值,一隻近八吋高,咁多野玩,造型咁強的FIGURE,都係二百元有找,試問性價比之高,美系邊間廠同佢有得比? 更加唔好提孩記了,咁耐以黎一隻似樣的VENOM都疴唔到一隻出黎,較似樣的VENOM仲要係用TOYBIZ 舊模翻出的。

總的而言,呢隻VENOM係MARVEL FANS 必買的!!!!

好圖啊師兄~:71:
等過完年台灣代理版到貨
我再多拍圖上來
(我有朋友一次要帶12隻.....真是瘋狂的粉絲)
嘩!正呀!:71::71:
呢隻真係出得好正,我什至覺得係咁多官方出的最正venom!!!
呢隻係必買VENOM,原因有以下各點︰

第一,可 ...
李露MEI 發表於 10-2-2013 02:50 PM

同意多配件比地台實際:D
依隻venom對venom fans黎講真係好感動 頭都有3個 又有埋venom the madness造型 完全係滿分之作 我由佢上年toyfair公佈之後等到依家了:$
我本來見佢cute cute 地諗住唔入, 原來真係堅好野

樓主d 圖亦都十分毒呀
回復 7# direngrey9

呢隻暫時係marvel select水準的巔峰:!
唔嫌核突的,其實佢真係一件藝術品

樓主d 圖亦都十分毒呀
nesidoh 發表於 11-2-2013 09:36 AM

包裝default果個笑樣的確麻麻,但半人頭同拆利頭都好正
龍虎門精神:對住敵人唔駛講江湖道義,群毆!:^

樓主d 圖亦都十分毒呀
nesidoh 發表於 11-2-2013 09:36 AM

Get it ASAP my friend.  U will feel regret if miss it! :$

Get it ASAP my friend.  U will feel regret if miss it!
Douglas.M.Saint 發表於 11-2-2013 02:37 PM

要買就快,遲d就會炒高:o
好圖啊師兄~
等過完年台灣代理版到貨
我再多拍圖上來
(我有朋友一次要帶12隻.....真是瘋狂的粉絲)
hhbto 發表於 10-2-2013 03:01 PM

12隻.........84個頭:@
師兄.我想問你果隻THE AMAZING SPIDER MAN 出面仲會唔會有?