Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 當訂單變成實物 (系列七 : Black Widow) + page 3 加多幾張相

Ching 係咪要佢打黎先去得拎?
Ching 係咪要佢打黎先去得拎?
天龍之神人 發表於 3-2-2013 10:41 PM

吾使 , 只要係張單係6月15號4點前就可以上去拎 . 第時吾見有電話通知 , 上黎呢度都大把師兄會報料 , 仲快過佢打電話通知你 , 最近幾次都係睇呢度話派到幾多號幾點既貨 , 跟手自己出去拎 , ht 都無打比我呢 , 有問題亦可以打上ht問 , 吾會晒你好多時間 , 希望幫到你 !!
好彩有eb姐 如果無對手
HT都唔知會點亂泥喇……

不過反而唔好出咁多靚女……
出太多我就唔入坑了……
...
薜安 發表於 3-2-2013 10:37 PM

eb真係有機會出 1/4 女人偶 , 真係吾知 1/4 既女人偶既觀感係點呢 ? 會吾會好震撼呢 ? 不過 1/6 女人偶我會買 , 1/4 我暫時只係入左 ht 既 1/4 batman .
係呀 如果真係心急 主動d打去問下囉……
未有……但幾時有都得個知字嘛……
其實我都無諗到咁快囉到  遲d囉咪遲d比錢姐
咁當然 囉得梗係盡快去啦 其實好多外盒都花花地
果位靚女又成日囉到d外盒跌跌撞撞
我就簡左三個外盒至收貨囉……
佢都係亂咁套返係另外d貨度既姐
所以唔係驗屍既嚴重之下
都要Check真一點先收貨
其實幾日內貨本身有問題都仲可退換
但佢講明唔好除衫囉……哈哈
仲話唔好“卒“個波地……我心諗你當我買神燈咩……
我玩全包膠都無問題 唔知點解唔卒得
當然啦我又唔會叉輪廚佢既……
可能卒卒下會有野出掛……哈哈
吾使 , 只要係張單係6月15號4點前就可以上去拎 . 第時吾見有電話通知 , 上黎呢度都大把師兄會報料 , 仲 ...
dvddvdhk 發表於 3-2-2013 11:13 PM

唔該曬CHING, 不過我16號GA:63:
嘩哈哈……新年冷靜下先啦……:66:
如果有大眼仔con戴就好lu
如果有大眼仔con戴就好lu
kaijinx1 發表於 4-2-2013 12:51 AM

係隻眼有d三白眼 , 所以比較兇 , 但不失為一個靚女既 :love: