Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 當訂單變成實物 (系列七 : Black Widow) + page 3 加多幾張相

當你d女性親人知道
隻BW訂價一牛 轉手二牛
唔只唔反對你玩
仲訓身過你呀……
薜安 發表於 3-2-2013 05:52 PM

千其吾好呀 , 比佢地知道 , 分分鐘要你賣左佢咁就真係 billy jean 個細佬 lawlai jean !! 仲有小弟買玩具係有入無出 , 價錢高低吾關我事 , 買得都係自己鍾意既角色 , 就算知佢炒得 , 但吾鍾意都吾會買 , 好似 mj 咁 , 呢個係我個人既態度 :!
任你講既姐……
你話玩具同酒一樣 放得月耐月會升
佢地咪比你keep囉:p

我d朋友  用其他盒入住隻玩具偷運入境……:38:
係廁所玩都聽過……真係玩假女慘過玩真女……
頭像被屏蔽
oh, your photos are ok, i will take it then
batmaniac 發表於 3-2-2013 06:17 PM

你當日變身幾次訂幾隻唔要? 咁原價讓俾我,我同你收
任你講既姐……
你話玩具同酒一樣 放得月耐月會升
佢地咪比你keep囉

我d朋友  用其他盒入住隻玩具偷 ...
薜安 發表於 3-2-2013 06:12 PM

你朋友真係慘 , 其實都係玩具一件啫 , 又吾係偷又吾係搶 , 亦都吾係出去玩女人 , 反而係乖乖地留係屋企玩 , 咁都吾比d空間你朋友 , 就真係有d殘忍勒 ! 我同我老虎有個協議 , 只要吾係d變態 , 色情 , 血腥既玩具 , 理論上都可以入境 . 不過價錢呢方面呢...............兩公婆都係有d保留好d :34:
太座都問過我:老公,你玩得到甘多玩具咩?我答:你想我玩玩具定玩女人?跟住佢略有所思甘調頭出返房。。。
oh, your photos are ok, i will take it then
batmaniac 發表於 3-2-2013 06:17 PM

我當你真心 , 又答下你 : 玩具係應該為你帶黎樂趣 , 人地點講 , 點影都無用 , 自己玩得開心最重要 , 好似個款孟波一樣有師兄玩到愛不惜手 !! 開開心心玩玩具 , 正正常常咁同人分享心得 , 大家一齊討論玩樂資料 , 咁樣吾係仲好咩 ? 小弟多言 , 吾入耳可以當我無講過就得勒 :38:
太座都問過我:老公,你玩得到甘多玩具咩?我答:你想我玩玩具定玩女人?跟住佢略有所思甘調頭出返房。。。
poonad 發表於 3-2-2013 06:29 PM

你太太呢d叫知情識趣 , 你要好好咁對佢勒 :71:
隻BW其實已經集合變態 血腥 特別係色情 於一身
不如我兄弟價五魚同你收左佢 等你避過家變一劫:D

除非你係猛龍 否則叫得老虎 已經意味 唔玩得去邊:DD
尹天照……如果過唔到面相果關
我底諗d幫你囉 比張單我:57:

我屋企大把位放:66:
剛取貨  實物面相奇差無比
絕對無影相咁靚
未囉既朋友 我偉大d同大家原價收單:he::57:

唔想坐艇老友 盡快搵我:36:
隻BW其實已經集合變態 血腥 特別係色情 於一身
不如我兄弟價五魚同你收左佢 等你避過家變一劫

除非你 ...
薜安 發表於 3-2-2013 08:59 PM

哈哈 , 今次吾使住 , 因為已批入境紙 !! 連下一隻 catwoman 都已經預先批核 :love:
我都訂左貓女……
到時組隊狂熱twins……專打咸蟲 :66:

安妮姐最緊要整得好好睇睇呀
除左眼罩成隻鬼咁……
成座兆萬都燒左你呀!:66:
我都訂左貓女……
到時組隊狂熱twins……專打咸蟲

安妮姐最緊要整得好好睇睇呀
除左眼罩成隻鬼咁 ...
薜安 發表於 3-2-2013 09:40 PM

真係吾緊講 , 一日無除眼罩相 , 一日吾知龍與鳳 . 我個人陰謀論 : 我估佢除眼罩既貨分分鐘已起好一批 , 但要等機會先出 , 好似eb出mj , 佢就即開tony訂兼派埋 bw , 搶左好多eb既風頭 , 呢隻都會睇定eb有乜野動作 , 到時用黎打擊對手都未定 .
好彩有eb姐 如果無對手
HT都唔知會點亂泥喇……

不過反而唔好出咁多靚女……
出太多我就唔入坑了……
一兩隻就無所謂……
你出到成隊iron man 咁……
真係唔得你死喇……:50:

而eb都驚佢出d一比四靚女……
聽破產了……