Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 當訂單變成實物 (系列七 : Black Widow) + page 3 加多幾張相

dvd兄,影得越黎越pro了,16號幾時先有
chika 發表於 2-2-2013 02:10 PM

我都係學下野 , 影得吾好千其好打頭就得勒:77: 而家派到15號 , 16號應該相去不遠 , 幫力發下功先 :62::62::62:
回復  dvddvdhk

條女好晤好玩啊。。哈哈哈哈h哈。。。
bunchan 發表於 2-2-2013 02:27 PM

哈哈 !! 好玩到吾停得手 , 我都要同老虎解釋 , 我吾係變態 , 係鍾意佢夠型 , 夠格 , 同夠靚女 , 咁先過到骨咋 :p
回復 29# dvddvdhk

入坑係去年動漫節訂MKVII果時, 呢隻已經截訂啦, 果時又未知原來上網有單BID, 一切都太遲了:sad:
回復  dvddvdhk

入坑係去年動漫節訂MKVII果時, 呢隻已經截訂啦, 果時又未知原來上網有單BID, 一切都太 ...
全職玩具獵人 發表於 2-2-2013 03:00 PM

吾緊要啦 !! 遲d派到咁上下貨 , 個價可能會回落番都未定 , 況且呢隻依家叫做好啫 , 遲d可能仲會有隻仲好既出品呢 , 只要入左呢個坑 , 係好難會走得番出去架 :time:
各位師兄玩放支槍係槍袋 , 之後再係槍袋攞番出黎既時候要小心d , 因為個槍袋好貼 , 我抽支槍出黎時成支槍解左體 , 好彩整得番 , 因為入面有條好細既彈弓 , 吾見左就麻煩勒 !!!
今日手痕 , 用灰底再影多幾張相 , 純粹試影 , 吾得當睇吾到就算 , 哈哈 !!

再加張 joker 亂入 , 嘻嘻 , 你睇佢想做乜 ?

haha… 色迷迷joker亂入 :71:
係時候batman出場喇~~~~~~~~~~~~~~~~:he:
haha… 色迷迷joker亂入
Pixiv 發表於 2-2-2013 10:02 PM

越黎越覺得呢個笑面好好玩 , 好多埸合都適合用 :p
係時候batman出場喇~~~~~~~~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 2-2-2013 10:08 PM

但係蝙蝠俠去左溝 catwoman , 返吾切黎 !!
回復 36# dvddvdhk
師兄有新相!!!!!:71:
估唔到joker都咁識貨,識搵好野食~~:he::he:
承襲H記只能達到的"Toy"等級......
APPLE5 發表於 2-2-2013 07:34 AM

咦? 戰姫你仲在生咩? 無見你咁耐以為你仙遊添! 好感動呀!!:$
咦? 戰姫你仲在生咩? 無見你咁耐以為你仙遊添! 好感動呀!!
Dr.AL 發表於 2-2-2013 11:59 PM

我都有 welcome 佢 back ! 我都以為佢又要改頭換面先返到黎 :x
估唔到HT臨過年都能造到超班質數,我訂咗兩隻,QC超一流,真係極高水準之作。:)
估唔到HT臨過年都能造到超班質數,我訂咗兩隻,QC超一流,真係極高水準之作。
黃金獅子座 發表於 3-2-2013 09:50 AM

同意 , 出左咁多隻復仇者 , 每隻都有番咁上下質素呢 !!!