Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 當訂單變成實物 (系列七 : Black Widow) + page 3 加多幾張相

支持
個人玩figure 主要係玩影相, 因為如果諗得出又影得到就滿足感好大!
影相嘅野試試下就 ...
Oldcat 發表於 2-2-2013 09:53 AM

非常同意呀oldcat兄 , 之前用手機影 , 影到某d效果都好開心 , 而家試用相機影相又係另一個階段 , 影到人地講既效果真係好有滿足感 , 當然失敗既時間比成功多 , 都係一種樂趣 !! 我想同其他師兄講 , 無論係乜野器材影出黎既相 , 無論有無技術 , 只要有一棵分享既心已經好足夠呢 :71:
系列第七集,影得靚,有幾張仲好似真人咁,睇左其他相今次BW嘅可動性真係喜出望外,我隻jill件膠衫影響左可動性,hottoys有進步抵讚,我16號3點單未拎得呀 :79:
系列第七集,影得靚,有幾張仲好似真人咁,睇左其他相今次BW嘅可動性真係喜出望外,我隻jill件膠衫影響左 ...
Pixiv 發表於 2-2-2013 10:59 AM

師兄都應該好快會派到你 !! 呢段派貨日子 , 正正反映上年瘋狂開訂既結果 , 諗起當時要排後樓梯 , 排街個種辛苦情況 , 不過而家密密有新玩具玩 , 都係值得既 :73:
師兄真快手,我都係拆過黎睇下,
未有時間影呀.....:unhappy:
師兄真快手,我都係拆過黎睇下,
未有時間影呀.....
kafai1978 發表於 2-2-2013 11:11 AM

吾緊要 , 黎緊有假期 , 呢隻值得你到時慢慢玩 , 記得到時出post大家分享下先得 :handshake:
回復 20# dvddvdhk
好呀,睇下今日放工有冇時間同佢影下先....:)
回復  dvddvdhk
好呀,睇下今日放工有冇時間同佢影下先....
kafai1978 發表於 2-2-2013 11:22 AM

期待 , 期待 :77:
師兄都應該好快會派到你 !! 呢段派貨日子 , 正正反映上年瘋狂開訂既結果 , 諗起當時要排後樓梯 , 排街個 ...
dvddvdhk 發表於 2-2-2013 11:07 AM

yes~ 排樓梯真係又熱又焗…… 早排早享受
yes~ 排樓梯真係又熱又焗…… 早排早享受
Pixiv 發表於 2-2-2013 12:01 PM

我而家既原則係 : 有愛既就一定第一或第二日訂 , 麻麻地既就遲d先訂 .
好得。。。。。thx !!!!!
好得。。。。。thx !!!!!
montin522 發表於 2-2-2013 01:12 PM

多謝欣賞 !! 希望到時出 catwoman 既時候都 keep 到一定既水準 !!
我呢啲無訂單又無實物的人:sad:   唯有睇相支持師兄出POST:71:
dvd兄,影得越黎越pro了,16號幾時先有:unhappy:
我呢啲無訂單又無實物的人   唯有睇相支持師兄出POST
全職玩具獵人 發表於 2-2-2013 01:44 PM

多謝支持 , 師兄點解當時吾訂既 ?
回復 29# dvddvdhk

條女好晤好玩啊。。哈哈哈哈h哈。。。