Toysdaily 玩具日報

樓主: communistic

今次ENTERBAY分9日排隊抽2000套MJ呢個做法係啱係錯呢?

回復  小堅

Ching
咁快放棄
雖然我排左2匀都敗北
但我唔服所以黎緊既日子會再去挑佢
communistic 發表於 30-1-2013 03:02 PM

得星期日得閒...
同埋如果我中左...
會SHARE畀朋友...
諗住幫佢排...
頭像被屏蔽
回復 75# communistic

所以聽到職員咁講,睇番哩幾日list;確實星期一有62中……咁係咪證明500個人簡一隻只有兩個;但E悲無話當日的量係已由抽籤出售哂!因為如有剩的話中咗的裡面簡一隻應該多於兩個名額!

諗諗下,會唔會唔係電腦;係用幾個分類抽獎箱,分好啦先再抽=_="好似垃圾分類的方法XD

以上係我斷估,可以得啖笑:DD
得星期日得閒...
同埋如果我中左...
會SHARE畀朋友...
諗住幫佢排...
小堅 發表於 30-1-2013 03:26 PM

我唔排啦...
因為依家得一個朋友未有...
等佢自己搞掂...
回復  QQgirls

今個星期日係last day
500籌抽60人
communistic 發表於 30-1-2013 12:03 PM

咁請問如果我星期日想去博一博排隊, 咁大約要幾點去到排? 7:00???
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 83# communistic

用人手抽係得,好簡單分香港1/2,旅客1/2,四個箱車輪轉咁抽!平日一點整理完,抽應該唔洗一個鐘

開頭登記你身份證已經有時間辨別將籌號放落邊個箱,唔好唔記得俾我地張卡係人手寫;負責寫果位可以順便分埋類!

今日仲有位澳門大大來一次就中,星期六係我前面有內地人中&#21655;;後面幾個係約埋一齊又中, 今日經過聽到GE一隻易中D,種種巧合好似真的有原因!下次試試抽一隻,橫點唔中都係一隻都無><上次第一日真係排到點幾兩點………六,日明顯連住號碼多過一組真係似內定!真係五,六個連住一齊中,無言………

以上只係我諗渣,可以唔信架:DD
頭像被屏蔽