Toysdaily 玩具日報

樓主: communistic

今次ENTERBAY分9日排隊抽2000套MJ呢個做法係啱係錯呢?

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
想問下係咪去廣華街鋪頭登記就得??
edmond555 發表於 29-1-2013 08:34 PM

預三個小時度啦成個過程
對,抽都咁多排隊黨,,,
如果唔抽。。。。
唔敢想像。。。。
E神 發表於 29-1-2013 08:12 PM

如果唔抽又排通宵,插隊打大交繼而報警都似!
回復 16# communistic

首先番工番學又排唔到,第二電腦就身份證登記就得
如果唔抽又排通宵,插隊打大交繼而報警都似!
BigOil 發表於 29-1-2013 08:41 PM

所以抽都不失為一個方法啦..................
回復  communistic

首先番工番學又排唔到,第二電腦就身份證登記就得
hang 發表於 29-1-2013 08:41 PM

但可能抽中的機會更難喎...............
香港人真係好煩,乜都要插一大餐,仲有咁多日比你抽都抽唔到,只好嘆MJ與施主無緣喇:67:
講真, 開頭都質疑尼個方法, 宜家覺得ok. 拉長戰線, 總好過一舖清袋. 宜家玩家都有機會抽到, 炒家冇可能杜絕, 但消耗佢地既彈藥. 而且先隔走d南亞, eb又企出黎維持秩序, 尼鋪真係要撐一撐eb. 好過ht打尖冇人理, 仲同你講, 你可以走架.
回復 23# iamfinethankuuu

點解AR??

回復 9# E神

如果抽係公平進行, 而中左又唔可以另日再排, 其實一日抽2500隻同分九日抽機會一樣.  也不會如某些網友說, 幾日唔中, 明日中獎機會大左, 其實無論之前有中冇中幾次, 又或從未參與, 派同數目籌的情況下, 你明天中的機會乃是一樣的.

其實一次過網抽, 唔受行街紙人仕, 收貨時要對ID, 參加者機會均等, 也無須日日在垃圾站旁排幾粒鐘街.  覺得會好過宜家中左又可以再排...  但此法對冇上網人仕不公, 也容易比黑客搞事.

但如果有fans日日排足九日也抽不到, 一定對會怒火中燒.

如果限量版只係多一套warmup suit就賣貴三千, 買套1:1既相信都無禁貴, tao寶一定會對此市場現象作出適當回應:36:
講真, 開頭都質疑尼個方法, 宜家覺得ok. 拉長戰線, 總好過一舖清袋. 宜家玩家都有機會抽到, 炒家冇可能杜絕 ...
小志強 發表於 29-1-2013 08:55 PM

hold 起某d parts 要遲d先派都唔錯, 如果要之後拎parts都要對身份證先俾到就更加好.
分多緊係好啦,你搵人排隊都排多幾日,玩死班炒家,好方法...
一個簡單既program就可搞掂上網登記了
真係無理由一抽抽兩隻!好多就算是玩家都玩一隻炒一隻,何況係炒家:53: