Toysdaily 玩具日報

樓主: communistic

今次ENTERBAY分9日排隊抽2000套MJ呢個做法係啱係錯呢?

頭像被屏蔽
正想咁講~我好記得個阿姐同我講MJ係音樂家
kenny.k 發表於 29-1-2013 11:26 PM

咁抵死:DD
頭像被屏蔽
回復 8# ChrisLamXYZ

其實如果個game係抽唔到的人而有籌的人, 可以在下個series的量產時優先訂的話, 咁就唔會白排囉!

唔知行唔行得通呢?
回復  不肖生

如果唔計公司要fans做勢連排9日, 網抽便可以解決請唔到假排既問題, 當然,炒家不用請排隊黨 ...
chankb 發表於 29-1-2013 10:34 PM

但係網抽唔駛出嚟排,抽中先畀錢,佢地反而無負擔~

雖然網上似乎最好
但關電腦技術事,有軟件可以怒洗同炸爆sever
iphone都可以畀人洗到暈,甚至可以DEL人地成功落訂嘅訂單
apple都話出到問題,EB邊有本事搞丫~
咁抵死
iamfinethankuuu 發表於 29-1-2013 11:33 PM

個jumpman logo以前都易令人誤會. 我有個FRIEND 廿幾年前仲係細路時,有個親戚送咗對air jordan 1 (當時mj剛出道,真正既1代, 唔係復刻), 我個FRIEND 未開始接獲籃球, 唔知係咩, 見到個jumpman logo以為係跳舞鞋. :$ 其實又難怪, 個FRIEND冇打開籃球, 冇諗過打籃球既pose可以咁有型. MJ 真係好大影響, 動作特別有型,打法自成一格, 打破固有既籃球打法, 到而家雖然好多勁人, 但講動作好睇又真係交足貨都冇一個可以有比得上.
但係網抽唔駛出嚟排,抽中先畀錢,佢地反而無負擔~

雖然網上似乎最好
但關電腦技術事,有軟件可以 ...
不肖生 發表於 29-1-2013 11:43 PM

網抽表面好work, 實際都真係有唔少問題.  唔玩限量都已經可以好有效, 如果一開始唔夠貨, 一ID一隻 再hold parts 之後後補都會有用, 但對EB 黎講冇咩著數, 仲要做多咗野.
凡事都冇十全十美,但今次安排算唔錯,希望23 MJ唔洗排就好
凡事都冇十全十美,但今次安排算唔錯,希望23 MJ唔洗排就好
7仔 發表於 30-1-2013 01:05 AM

希望出一次限量板好了,,,,,,
真係真心佩服果d稱讚儍標今次安排嘅人!真心:71:
咁吾文明既做法都有人話OK ... 我服鳥 !!!  :78:
又排又輪又抽都話好...我也服了...:30:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
真係諗住冇乜幾可會幫襯enterbay,點知整隻mj出黎,呢次pk勒,
又要排餐死既...講真,現今頂級運動員有邊個身體脂肪比例得3%(5%叫優秀),
100米跑10秒7,跳遠去到7米丫,好彩叫做退左休,如果係現役既,可能真係排九條街
都唔知得唔得,諗係當年波鞋出親都限量,個價又係顛既.