Toysdaily 玩具日報

樓主: communistic

今次ENTERBAY分9日排隊抽2000套MJ呢個做法係啱係錯呢?

分9日排隊抽呢個做法係啱, 但個玩法(做勢方法)好錯~~~~講真因為JORDAN, 如果唔係我真係好想大大聲講X ...
kjsneaker 發表於 30-1-2013 02:44 AM

AGREE~
其實我唔明佢點解唔限中簽既,1人1隻 !我見到d抽籤結果,有d位仲要連住5,6個中,好難唔令人懷疑eb有幫部份熟客做手腳!
回復 65# 044044a06

如果1人1隻, EB改派2000個籌, 照樣賣400隻, 個機會率係冇分別, 但以佢地既人手一定控制唔到個秩序, 同行既朋友好大機會一個有一個冇.  其實買一隻定兩隻又冇得怪晒EB, 佢地都俾你揀買一隻定兩隻, 但俾你抽到, 你都會買兩隻,  有很多人又真係會一隻玩一隻儲同波鞋一樣, 又有D人真係會同一齊排既朋友SHARE, 但個價靚成甘, 個個都攞另外嗰隻出黎賣啦, 賣到等於自已嗰隻唔洗錢.
頭像被屏蔽
仲可以記錄抽中左既id, 唔準再抽, 多個機會比人. 限時做d簡單問答題, 西選出真係認識jordan既人. 師奶, 南亞 ...
小志強 發表於 29-1-2013 09:15 PM

買玩具都要答問題...
:ice:
頭像被屏蔽
我想問去到幾多號截止? 我星期日去排仲得唔得??
頭像被屏蔽
真心為買家

咪開9日比人自己上網登記,用身份證頭4個字登記。

9日後一次過抽,大家唔駛排,乾手淨腳。
回復 68# communistic

聽職員講琴日有好多中的號碼都係簡買一隻……信唔信得過?但自從訂心悠都過期先打俾客話delay,已經覺得嗮氣;到出時唔靚的話,真係唔洗羅;好明顯成個期俾哂佐敦:*

但琴日的結果都係得60人抽中,如真的話咁淨番果D去咗邊?

就睇下一陣375-385的前後兩個號碼簡一隻有幾多個中?:shiny:
除左1籌兩隻,基本上EB今次做得唔錯
回復  communistic

聽職員講琴日有好多中的號碼都係簡買一隻……信唔信得過?但自從訂心悠都過期 ...
ChrisLamXYZ 發表於 30-1-2013 01:06 PM

CHRIS你都有排???
:58:
回復 72# 小堅

你咪一陣睇結果,我都係咁啱經過聽到…你都知我住附近架啦;第一日試過差一個號碼:ice: 先中
回復  小堅

你咪一陣睇結果,我都係咁啱經過聽到…你都知我住附近架啦;第一日試過差一個號 ...
ChrisLamXYZ 發表於 30-1-2013 01:51 PM

我星期日排左一次...
諗住中就中,唔中就唔再排...
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽