Toysdaily 玩具日報

[SD系] 新三國傳企劃 (Page 8 新增"劉備高達"商品試作雜誌圖)

唔係喎, 用destiny 幾好喎, 顯出曹操o既狂
如果以SEED作為導既話...
周瑜:百式=>曉
孔明:HI-V=>突自
司馬懿=傳說(曹操命運+最終戰仲要對突自仲唔係佢?)
暗黑玉璽:重高=>毀滅
孫堅:GP01=>迷網紅(!?)
孫堅:GP02=>迷網藍(!?)
孫尚香:GP04=>迷網金色天/突擊紅(!?)
董卓:渣古I=>天意(第1部boss!?)
張角/張良/張寶(合體):黃天THE O=>獵殺+瘟神+禁斷合體出技MODE(!!!!!?????)
魏國五子良將=>統一指揮型渣古(!?)
三國傳陪伴左我大半個十年...
佢要出就由佢出啦...
買我就一定會買...因為真係冇邊套SD可以取代到佢係我心目中既位置
好毒呀,用我最喜歡的SEED個主題...............必買
頭像被屏蔽
我覺得OK啵  係个樣差D
会入手
一d都5似providence做藍本嘅providence,俾返後面個龜殼先似ga ma

回復 79# luciferchoi
多謝大大的資訊分享
今次唔係用多魯基斯BOR  係用左天意
不能接受...
:53:
舊用多魯機斯感覺霸氣好多~
可能個龜殼未畫出黎, 一定會有的.
希望快D 有實物睇
再決定入唔入
點解唔叫做呂布高達     以用呂布多魯機斯:?
確實是多魯機斯x天意呢
天意的肩甲跟前裙甲的特徵很明顯,但唯一是黑色的前裙甲會不會有暗黑碎片的設定之類的?
我覺得肩甲那兩個有點多餘不像鎧甲更像是硬要添加上去的,但我覺得胸/手甲/足部都還不錯.
實在太難看........
luciferchoi 發表於 2013-2-18 22:46

無記錯,呂生是身穿白袍.....

修裙可否改白色....:unhappy: