Toysdaily 玩具日報

[SD系] 新三國傳企劃 (Page 8 新增"劉備高達"商品試作雜誌圖)

同意曹操用神盾系列,天玉鎧變埋做METEOR
但孫權呢?SEED系入面好似比較難找藍色系的大機........
pocket 發表於 22-1-2013 12:18 PM

destiny:x..........
變了STRIKE.....終於大量用SEED機,
總覺得武者騎士作者們都不喜歡SEED,連騎士新卡都只用00機(古勇者,暗黑聊,古黃金神,龍族王)
暗黑玉壐會否變DESTORY?
出唔係唔好...不過唔好搞到Legend冇影...求求你:64:
咁三位一體咪變完美突擊高達:58:
我早機仲改緊隻張苞, 用重劍瘟神做機設, 依家同我出SEED機.......

我好似岩岩先追緊真三國傳.......佢拎水滸傳黎出都唔錯,如果
又出佢, 不如出八仙啦, 嘥鬼氣
=,=....咁都算新系列,全無設計可言~~無心!
係咪做左蜀國皇帝就變左FREEDOM
hhhmmmkkk 發表於 21-1-2013 10:59 PM

咁sf 呢    cccc
咁sf 呢    cccc
分手勿語仔 發表於 23-1-2013 11:01 AM

我覺得係劉備個仔,哈哈
變了STRIKE.....終於大量用SEED機,
總覺得武者騎士作者們都不喜歡SEED,連騎士新卡都只用00機(古勇者,暗黑聊 ...
bbdaishogun 發表於 22-1-2013 12:32 PM

騎士新卡係咩系列黎? 有古黃金神?!
又是三國:72:
把LEGEND BB武者八人眾出完先:53:
迷茫孫權 命運曹操(PIC FROM JAPAN SITE)

又來第二批...................唉!! 大件事.:70:

迷茫孫權 命運曹操(PIC FROM JAPAN SITE)
redfish 發表於 23-1-2013 04:02 PM
回復 43# redfish

照咁睇, 應該係相用曬seed做原型機, 咁呂生咁好大機會係天意law - 佢有個龜殼...