Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [PS3] - 幪面超人 Battleride War (拉打無雙) Update 新PV on P.5 遊戲Gameplay

(PS3)拉打無雙 (字海 但希望有人分享下邊隻rider好用)

個拉打無雙其實我都覺得算係唔錯:71:
因為我個人好似滿足到 所以挽落覺得唔錯:x
一開頭覺得呢個GAME 如果要用槍射好難中 :oh:
555招深中電鑽又係好難中 所以一開頭唔太鍾意挽:sleep:
但挽挽下又接受左 因為多數係挽近攻:he:
但係覺得最煩係要升LV啊 :53:
D攻擊力啊 D氣啊 都可以入遊戲入面買黎提升角色既實力:!
但係我覺得呢 {:1_215:}
佢拎完人物之後果D第幾章第幾章有DD小:p
==================
我自己就用開亞極陀 AGITO:45:
覺得佢幾好用 我破關都係用佢{:1_197:}
佢烈火型態真係好高攻 而暴風呢 就夠屈 連COMBO最岩:36:
Burning form(姐係閃光前一個型態 唔記得中文名) 同普通agito差唔多(動作) 但攻擊就一定高過普通form先架啦{:1_203:}
我多數係又用完Burning form就轉閃光型態 就算Burning form未打得死佢都重有個終極form埋佢單:61:
閃光型態
我覺得呢個真係好鬼勁 雙刀夠曬gg{:1_226:}
呢個係我對agito感想{:1_220:}其實點解會試用agito呢開頭 {:1_215:}
因為近日睇完agito 又好鍾意翔一 同冰川先生:35:
-------------
其他人物
kuuga
kuuga黎講 我覺得全能,青龍,天馬都唔錯 :78:
但唯獨泰坦我就唔太鐘意 有一點慢...不過系戲度都係咁架啦:49:
終極form啦 究極型態真係好型 如果有埋黑目就正 :46:
龍騎:冇咩感覺..:51:
Faiz:我最愛既拉打 但唔太鍾意佢招深紅電鑽...太難中...而blaster form呢...屈combo又係好正 但係我始終覺得有d難苗準...{:1_229:}
blade...冇咩感覺:51:
響鬼:我用過呢.就覺得佢招普攻真係唔錯!如果打中敵人的話 佢咪鬼洗指意走得甩!我通常用普攻打打下我就會轉技 用「o+△」之後招「o+△」就必中:x
kabuto:冇咩感覺::51:
電王:冇咩感覺..::51:
:KIVA:冇咩感覺..:51:
DECADE:覺得佢都幾屈機下 連神主牌都好正 但係好小用:80:
W:一開頭用落覺得HEAT JOKER幾正下 但最後都冇咩挽過佢:80:
OOO 覺得GataKiriBa(蟲系)都幾唔錯 但都好小用 連鳥系都未拎:49:
FOURZE 都係唔錯既 但都係小用:62:
WIZARD:呢隻真係。。。變左全龍之後屈機到甩肺!:Q
另外配覺唯一覺得流星(Meteor)好正 招 「△」技:x
=============
卡關方面
我用AGITO係打唔嬴HARD既最終章.:59:
所以VERY HARD都唔會咁快挑戰住:035::sleep:
=============
唔知大家覺得有咩角色好用呢?{:1_215:}
用咩角色爆關呢?{:1_215:}
不妨分享下啦∼:65:其實係呢係我最主要目的<-:he:
個拉打無雙其實我都覺得算係唔錯
因為我個人好似滿足到 所以挽落覺得唔錯
一開頭覺得呢個GAME 如果 ...
asuka375 發表於 18-6-2014 06:16 PM

ha ... 估唔到隻 Game 出左咁耐都仲有版友 玩 ... 我之前都有玩 ga ... 最 LIKE 佢變 FINAL form 時會有人唱埋主題曲,好似睇緊戲咁。
btw ... 隻 GAME 下個星期出 第二集 la {:1_203:}
回復 107# Vince

係啊 因為近日個fd借比我挽
用過無限wizard真係屈
其實唔買限定都可以播到歌∼_∼所以我慳番 買2既普通版ok
我想問下各位大大有無人知kamen rider battride war 2果兩個DLC香港有無得下載呀?
我想問下各位大大有無人知kamen rider battride war 2果兩個DLC香港有無得下載呀?
superfreedom 發表於 10-7-2014 02:28 AM

其實開個 日本 psn 上去 dl 就可以 la ... 玩時可以轉反 hk psn 的。
如果我冇記錯,上集 好似有 ... 但要等 ....  :(
請問點&#25886;高RANK??
請問點&#25886;高RANK??
RealManRider 發表於 19-7-2014 04:56 PM

網上話跟 經驗值

0-19999 exp = D rank
20000-29999 exp = C rank
30000-39999 exp = B rank
40000-59999 exp = A rank
60000+ = S rank

不過最好都係打完 story mode 開左最高難道先追 S rank la .... 開頭低 LV 又冇好卡 ... 都唔知點打得到 S ...
Thanks for sharing
拉打無雙又有新作 !!!!!!

ps4/ps3/psv 新作 Kamen Rider Battride War 創生 PV

https://youtu.be/hwchsIStz9E

官網: http://btw-sousei.bn-ent.net/
尐故事成日寫尐拉打因歷史因素消失,然後電王派就出來做主役,真係好悶囉~:cool:
pein 發表於 10-9-2015 03:47 PM
尐故事成日寫尐拉打因歷史因素消失,然後電王派就出來做主役,真係好悶囉~

冇法 ... 唔係咁,點搵齊咁多 rider 一次過出。
咁次好似新加左d配角
asuka375 發表於 20-9-2015 03:37 AM
咁次好似新加左d配角

最重要應該係加左 昭和年代 既 rider ... :$
搭咀問下...... 網上見到又有邪惡巨型rider機械人, 又三號四號(唔係風見志郎V3同結城丈二rider-man), 果D係乜水?
getterwing2 發表於 23-9-2015 10:09 AM
搭咀問下...... 網上見到又有邪惡巨型rider機械人, 又三號四號(唔係風見志郎V3同結城丈二rider-man), 果D係 ...

你講果 d 係 15年3月 上映 (日本) 既 SuperHero 大戰 GP: Kamen Rider 3號 劇情。
https://youtu.be/03o6aPPv6Eg

套野岩岩 7月 時香港 都 上映左 !!