Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [PS3] - 幪面超人 Battleride War (拉打無雙) Update 新PV on P.5 遊戲Gameplay

同星矢比如何?

我NDS都接受到,,,,,,,,,,,,,,,
mushroom 發表於 28-5-2013 10:02 AM

同星矢比, 各有各好 la ...
1) 星矢 <= 畫面好 d, 但 rider 每隻都勁多變身 form, 豐富過 星矢 好多
eg
星矢<= 聖衣/爛聖衣/冇聖衣
而 rider, 每個 rider 唔同, eg. Wizard <= 火/水/風/土 再加 全龍 (我暫時只開到咁多)

2) 對大佬時 星矢 係 1 vs 1 有格鬥 game feel, Rider 就可能 1 vs 1 or 1 vs N ....

3) 星矢 每人有 2~3 個出大招既 動畫, rider <= 得變 final form 有動畫, 出大招 冇動畫/ or 我未發現.
其實隻 game 冇想像中咁雷 ... 當然 d 個係出自對 平成 rider 有一定情道喜愛 既 個人意見 la ...
有 ...
Vince 發表於 28-5-2013 09:58 AM

果然愛係盲目既~~~~:$

我覺得如果出到2應該可以改善下~~~冇論顏色,流暢度,畫面我都接受唔到~~~又唔可以合作雙打 :80:
同星矢比如何?

我NDS都接受到,,,,,,,,,,,,,,,
mushroom 發表於 28-5-2013 10:02 AM

咁您應該入啦~~~~:34:
同星矢比, 各有各好 la ...
1) 星矢
Vince 發表於 28-5-2013 10:34 AM

Thanks!!!我等The best版

咁您應該入啦~~~~
黑色三連敗 發表於 28-5-2013 08:43 PM

我仲未見到實物..........
46X....................信和
Wizard Infinity Style 免費 DLC 追加 !!

http://youtu.be/A4BAk-SCGHg

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
二手$350 買左隻普通版玩玩
特別版正好多?

其實玩轉form 都幾ok, 但d 場景來來去去5-6 個咁…
二手$350 買左隻普通版玩玩
特別版正好多?

其實玩轉form 都幾ok, 但d 場景來來去去5-6 個咁…
kikiwihk 發表於 19-6-2013 11:26 PM

玩decade應該幾得意
Hyper Beast DLC 已出 !!!!

http://youtu.be/-OqSbdQ7O78
Hyper Beast DLC 已出 !!!!
Vince 發表於 21-6-2013 03:48 PM

明日試試先.....我仲未開到電單車個成就 :no:
明日試試先.....我仲未開到電單車個成就
黑色三連敗 發表於 21-6-2013 05:35 PM

d 人話去 fourze 太空個 stage, 2 個 O 形場 ... 係入面打圈打反幾個 鐘 就會開到 ...
{:1_230:}
d 人話去 fourze 太空個 stage, 2 個 O 形場 ... 係入面打圈打反幾個 鐘 就會開到 ...
Vince 發表於 21-6-2013 05:46 PM

今早已開....:$ 我選了個stage打完bosses要駕電單車返回起點......而家正選幪超個個都lv40以上......:(
今早已開.... 我選了個stage打完bosses要駕電單車返回起點......而家正選幪超個個都lv40以上......
黑色三連敗 發表於 22-6-2013 08:47 AM

:50: 勁 ...
你似 死士 多過我 law ... 我 d 幾晚 掛住睇 one piece 都冇玩 :45:
勁 ...
你似 死士 多過我 law ... 我 d 幾晚 掛住睇 one piece 都冇玩
Vince 發表於 24-6-2013 12:32 PM

唔怪得之啦.......掛住睇動畫.......我那那琳玩完玩番機戰 :34:

DLC infinity OK 勁喎 :$
之前無買到黎玩係因為隻GAME實在做得太強差人意,不講遊戲性先,又冇ONLINE模式,又冇2P共遊,只有獎杯玩,真係亳無意欲想買,最重要係本人不是有太大愛,但拍賣網見到二手TV SOUND限定版三魚幾就買來玩玩,唔好玩都拎黎收藏,因為都有歌&#32884;,所謂唔玩得都睇得又聽得,不過我一定唔會浪費隻GAME,一定玩獎杯拎白金~