Toysdaily 玩具日報

查看: 113353|回復: 136

[新品消息] [PS3] - 幪面超人 Battleride War (拉打無雙) Update 新PV on P.5 遊戲Gameplay

官網
http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/btw/

已定5月23日發售,無雙式玩法!!

Bandai Namco公佈了一個網頁有幪面超人系列新遊戲,其中網頁有幾個幪面超人電單車的近鏡及幾段介紹。現在證實為幪面超人無雙遊戲,名稱為《幪面超人Battleride War》,平台目前為PS3。遊戲包含騎乘模式,串聯作品的劇本模式,登場作品目前有KUUGA、AGITO、KABUTO、電王、W、OOO、FOURZE、WIZARD、響鬼。限定版GAME BD參戰作品中的BGM 30曲收錄。通常版售價7480日元,限定版10480日元。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
要出的最終都會出:52:龍珠無雙都不逺了:66:仲有.......美少女無雙同戰隊無雙!
PS3真係好邪惡.... 而家ps3主機幾$??
PS3 500gb 而家好似 $2050   左右
Vince 發表於 16-1-2013 08:50 PM

畫面OK喎~~~~:58:
好似雷雷地....
但係身為fans就算雷都要甘心地俾
(好彩之前有為exvs買左部ps3)
有三國無雙7 & 拉打無雙

好!!今年出機:)
死喇~~~~有啲心動添~~~
正呀,,,之前無雙隻隻都冇興趣,,,
但唯獨呢隻一定要買:$:$
有三國無雙7 & 拉打無雙

好!!今年出機
williamhychan 發表於 16-1-2013 10:14 PM

買啦買啦~~~~:75:

早d出~~~買d平野好啦~~~即容量細夠玩就算~~~如果下年年尾出披死~~~咁起碼已經玩左2年~~~:34:
買啦買啦~~~~

早d出~~~買d平野好啦~~~即容量細夠玩就算~~~如果下年年尾出披死~~~咁起碼已經玩左 ...
黑色三連敗 發表於 17-1-2013 09:11 AM

我的藉口o者!!:36:其實都Plan今年買,唔打機都可睇4仔:x

不過應該都係,過完年後才出機
我的藉口o者!!其實都Plan今年買,唔打機都可睇4仔

不過應該都係,過完年後才出機
williamhychan 發表於 17-1-2013 09:53 AM

BD 4仔,咪噴哂血:70:
段TRAILER超正,超熱血:*:*