Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [PS3] - 幪面超人 Battleride War (拉打無雙) Update 新PV on P.5 遊戲Gameplay

回復 45# angus
係d畫面差d...但玩法好似好正

I haven't bought console for more than 10 years !! Thus, I wonder whether would PC version b available !?
唔知有無得用d boss級怪人尼:35:d電單車=馬?:he:
唔知有無得用d boss級怪人尼d電單車=馬?
G3X 發表於 8-3-2013 11:30 AM

boss級怪人 <= 我估要 DL 另外買 .... :76:
唔儲都買來玩下
由老豆到仔再到個孫....3代都係睇拉打大
請問呢隻game可唔可以雙人玩???唔該
請問呢隻game可唔可以雙人玩???唔該
hibiki2005 發表於 8-3-2013 05:15 PM

可惜 唔得 ... 連單機雙打都冇 ... 真係唔知咩年代 ... 唉 {:1_224:}
等埋Black至買…………………………
回復 53# Vince

雖然小弟係拉打fans,但係冇得單機雙打,真係買唔過:38:
回復 53# Vince

佢地又玩自閉{:1_212:}
唉:42:
無雙系列應該唔會冇雙打掛:50:
可惜 唔得 ... 連單機雙打都冇 ... 真係唔知咩年代 ... 唉
Vince 發表於 8-3-2013 05:21 PM

星矢都係咁....................
期間限定生產特典歌曲&#20869;容
星矢都係咁....................
mushroom 發表於 9-3-2013 06:57 PM

唉 ... 不過就算可以 online co-op ... 我對 bandai + ps3 online sever 都係 冇期望 ... {:1_224:}