Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [PS3] - 幪面超人 Battleride War (拉打無雙) Update 新PV on P.5 遊戲Gameplay

老虎網即買價4魚9蟹8粒腎
ryu4103 發表於 23-5-2013 06:45 AM

都算平喎……………………………………
已入手,5魚5.....有D 貴,
最平聽說499....但見唔到,
但見到有人賣7XX
玩左第一關,感覺好怪......
所以已 ...
lhfsamuel 發表於 22-5-2013 09:14 PM

如果似星矢戰記, 就唔入啦.:cool:
今日去問舖頭話呢幾日都無普通版,特別版要8魚,要月尾先有大貨返,不過會平D,但平D嘅意思係平幾多就唔知了
今日去問舖頭話呢幾日都無普通版,特別版要8魚,要月尾先有大貨返,不過會平D,但平D嘅意思係平幾多就 ...
ryu4103 發表於 25-5-2013 03:13 AM

8魚...................多30首歌..................
終於買左~~~見GW俾23分~~~以為OK~~~一玩之下發覺畫面超爛起角背景差~~~成日窒窒下~~~唔好話次世代~~~我覺得好似PS2畫面~~~今次中晒伏~~~{:1_237:}

之前玩北斗冇傷好正~~~D建築物又可以打爛~~~一睇呢隻~~~除非係拉打死忠~~~唔係可以不理~~~:die:
終於買左~~~見GW俾23分~~~以為OK~~~一玩之下發覺畫面超爛起角背景差~~~成日窒窒下~~~唔好話次世代~~~我覺得 ...
黑色三連敗 發表於 25-5-2013 07:54 PM

多謝………………………………慳返。
終於買左~~~見GW俾23分~~~以為OK~~~一玩之下發覺畫面超爛起角背景差~~~成日窒窒下~~~唔好話次世代~~~我覺得 ...
黑色三連敗 發表於 25-5-2013 07:54 PM

哇!!仲差過北斗:@,

咁我可以慳回買哥布拉 :38:
普通版背景音樂是否拉打歌??
雷作(?)入手 :38:
哇!!仲差過北斗,

咁我可以慳回買哥布拉
williamhychan 發表於 25-5-2013 09:18 PM

哥布拉正好多~~~{:1_220:}
普通版背景音樂是否拉打歌??
Rider 發表於 26-5-2013 12:17 AM

其實冇歌~~~得BGM {:1_237:}
多謝………………………………慳返。
mushroom 發表於 25-5-2013 08:23 PM

其實如果您接受到PS2畫面+拉打粉絲~~~都可以一入~~~{:1_214:}
雷作(?)入手
Vince 發表於 27-5-2013 01:50 PM

B記就係鍾意您呢D死忠~~~{:1_236:}
B記就係鍾意您呢D死忠~~~
黑色三連敗 發表於 27-5-2013 08:20 PM

其實隻 game 冇想像中咁雷 ... 當然 d 個係出自對 平成 rider 有一定情道喜愛 既 個人意見 la ...
有小小重點可以分享一下:
第一, 要買 特別版, 因為背景音樂有人唱, 會比 齋BGM 熬血 !!
第二, 如果打開機, 請一開始就玩 HARD, 因為隻 game 難道唔高, 玩 HARD 就岩岩好 ga la.
第三, 唔好介意畫面質素, 佢居然連靜態圖都可以起 9牙 ... 所以如果要求 "靚畫面" 既就算把 la ...
其實隻 game 冇想像中咁雷 ... 當然 d 個係出自對 平成 rider 有一定情道喜愛 既 個人意見 la ...
有 ...
Vince 發表於 28-5-2013 09:58 AM

同星矢比如何?

其實如果您接受到PS2畫面+拉打粉絲~~~都可以一入~~~
黑色三連敗 發表於 27-5-2013 08:19 PM

我NDS都接受到,,,,,,,,,,,,,,,