Toysdaily 玩具日報

查看: 9178|回復: 18

[玩具攝影] NECA 生化奇兵:無限~Elizabeth ~

引用消息來源:http://www.xfastest.com/thread-48586-1-1.html

開發商Irrational Games在發佈會中表示《BioShock Infinite(生化奇兵:無限)》
遊戲其實並不是續作作品,他定義的《BioShock》 系列遊戲是在一個地方或在一段時間內發生的故事,
該系列原則上有兩點相似的地方,一是遊戲故事發生的地點均是幻想出來的,但必須以符合人類生存環境;
二是遊戲中有相應的系統世界,換句話說就是遊戲會創造一個合情合理社會環境和物品道具等等。
按照這樣說來,我想《BioShock Infinite》的下一部作品就要飛往太空了。

在接受Joystiq媒體訪問時,Irrational Games表示目前大約有80個員工開發遊戲。
對於《BioShock Infinite》遊戲,他們使用Unreal 3引擎(前作使用Unreal 2.5引擎),
而且遊戲代碼是全部重新撰寫的,沒有使用以前的遊戲代碼,這顯示新作為什麼要等到2012年發佈的原因,
保佑我們能在世界末日前玩得到這遊戲吧。

遊戲名稱:BioShock Infinite
遊戲類型:第一人稱射擊
開發公司:Irrational Games
發行公司:Take-Two Interactive
遊戲平臺:PC、X360、PS3、Wii
發行時間:2012年
http://www.youtube.com/watch?v=kEBwKO4RFOU
遊戲我就無玩過
我知道NECA有出過 Bioshock Infinite Series 1 Action Figure 7吋
一套二隻Elizabeth and Boys of Silences
預算所限二隻都係同一的定價
難得見可單賣就買了冇咁抵玩的Elizabeth
是女玩家用的角式? 是叫伊利沙伯吧
要女唔要仔的原因是伊利沙伯有布制的裙
7吋可動人偶來講都係第一次見感覺新鮮
而Silences比較大隻
頭盔似深海潛艇兩邊插有喇叭
接受唔到外觀奇特囉
不過 係BioShock Infinite遊戲世界裡想像唔到既不思議的事都會發生
仲有既係睇到伊利沙伯e幅屑像
吸引到買氣

但係~實物是現實殘酷的
要保持屑像質量
日本仔一定keep得到
NECA嘛.......

眼凸眉粗肌膚色深

伊利沙伯出成咁很驚嚇了吧

原來伊利沙伯 Figure臉部是有粒粒雀斑的
:no: 乜這位洋妞搞到皮膚咁差啊?
而且Figure 個look提前衰老.....Miss變Lady  so sad:59:  

布制長裙:71:

關節足可動玩落又唔錯:35:

布料長裙入面的奧秘曝光

各位快來跪拜伊利沙伯吧
會封你地做裙下之臣:34:

著燈籠褲?打底下半身素體比例奇怪
估唔到腿部都有可動關節呢

如果長裙是pvc腿的可動著實有限

雖然布裙都有活動規限
已經好好多了

NECA~Elizabeth 樣夠驚嚇:75:

都係適合長眠啦

ching玩到佢咁呀 :34:
好圖!一定要入:57:
oh man, alien!!!!!!!!!!!!!!!! :@
回復 6# darknight

she is a babe

this is an alien

:34:

回復 4# Assassin
係啊

Action Figure就要咁玩先測試到伊利沙伯好唔好玩:78:

可動方面我幾滿意
條裙原來係絨面布來的:love:
唔影響雙腿活動
NECA算出得有誠意了
係果樣有走走地樣
回復 5# hhbto
推介入一set

祝你買到啦
其實面相還好阿!刺客兄拍得很美!:35:
回復 7# Assassin
:@你是BioShock Infinite FANS嗎?
:77::77:

Boys of Silences 頭盔青銅表現質感唔錯:handshake:
中間有黑黑的圓型空間
咦?~~唔見果有樣既
真係想知其盧山真面目啦

回復 11# 純白騎士姬Saber

bioshock infinite未出架, 不過前兩隻同系列遊戲bioshock同bioshock 2我都完成左, 好鐘意遊戲中科幻復古既感覺同世界觀, 又有傳統槍同生化武器, 玩上黎好好玩 :43:

boys of silence個銅頭上色真係非常正, 個口仲可以扭隻"耳"開合, 唔係講笑 :71:
回復 10# 人物

謝謝 :43:
正常光度下其實唔差架, 不過就麻麻地似
回復  darknight

she is a babe

this is an alien
Assassin 發表於 6-1-2013 06:49 PM

拍的好美:71:
非入不可:$
回復 12# Assassin
哦~原來未出架

我都幾鐘意有科幻復古既感覺好特別啊:71:
i hope they will make booker, handyman and motorized patriot too