Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [分享討論] 【一人一票】2012年話咁快又過去啦,上年大家買玩具用咗幾多錢呢?

2012洗大左... 2013盡量縮減...
Spent too much last yr :no::sad:
回復 63# hehemimi

D玩具又貴左呢,我諗都有20%~
今年淨係用咗$6-7000買玩具,醫藥費就用咗$500k+:42::30:
今年慳左唔少, 原因是好多玩具買唔到:56:
我要收心養性拉!用左二千左右拉!
今年淨係用咗$6-7000買玩具,醫藥費就用咗$500k+
numan123 發表於 8-1-2013 04:34 PM

take care brother!!
Thanks a lot.:77:

take care brother!!
gazza1211 發表於 9-1-2013 12:03 PM
今年淨係用咗$6-7000買玩具,醫藥費就用咗$500k+
numan123 發表於 8-1-2013 04:34 PM

All bad things gone and will be better at 2013. :77:
不知道是不是玩具品種少了、還是各位TD網友銀包水緊了、還是好像少了網友上來分享玩具。這個貼跟一年前比,熱烈度減了一半。。。。。。。。職業病所致,做了簡單統計:

出貼頭半個月:
2012年:投票人数=390人
2011年:投票人数=超過600人

出貼頭半個月,留言頁數:
2012年:留言到第6頁
2011年:留言到第11頁

日本玩具和動漫界再不搞搞新意思,他們這個產業就沉淪更快。。。。。。。
我又黎襯熱鬧先! 實數幾多就冇計啦, 應該都唔少得過供樓啦...:Q
P.S. 我住外星, 樓價平過香港買個車位 :he:,
我平均1個月五六魚:42:
around 80k....:o