Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [分享討論] 【一人一票】2012年話咁快又過去啦,上年大家買玩具用咗幾多錢呢?

回復 51# hehemimi

ching,雖然今年出既合金唔多,但有D都唔平個啵~:58:
黑三一同DX萬能俠呢兩隻都可以"以一開幾",
話佢一揪二都唔過份架~:80:
回復 59# genji

ching,欲罷不能呀~:36:
回復  hehemimi

ching,雖然今年出既合金唔多,但有D都唔平個啵~
黑三一同DX萬能俠呢兩隻都可 ...
chinam 發表於 6-1-2013 02:29 PM

以上兩隻我都無買..係其他買多左...:(
回復 46# timothy276217

ching,我真係見識少,淨係shf都可以買20k:50:,
係唔係限定多同後追多呢?可以透露下嘛~:77:
小弟都over 左2k, 之前淨玩shf, 加多原因主要都係買左eb 同 ht既野:42:
每月3-4K,一年40000到啦!!:77:
我今年最敗既玩具就係tfd既建造派~:79:
其次就係ex黑三一,加埋mf vf25,咁就......:79:
今年用左3K+ 比上年真系多左好多
回復  timothy276217

ching,我真係見識少,淨係shf都可以買20k,
係唔係限定多同後追多呢?可 ...
chinam 發表於 6-1-2013 02:37 PM

將2012出既所有shf(減去光美)就係哩個數:(
$88000~~~~~~~~~~~~:67:
玩開拉打頭像, 極魂, 山口式, FIGMA
每月平均都1牛~2牛半不等:69:
雖然對比其他CHING唔算多, 不過自己搵得唔多, 都OK甘:44:
年年都話唔入咁多12寸, 點知年尾仲來隻DX-Z添
最貴是DX, 最鍾愛是KAMEN RIDER JOKER.
回復 71# 神打魔帝

貴又唔一定好玩既,最緊要好玩~:73:
好多大富豪,咁小弟真係算忍得手,舊年淨係買左盒LEGO(3百幾),連大獸神都冇買。
開盒 + 未開盒...................:56::56::56::69::69::69: