Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [分享討論] 【一人一票】2012年話咁快又過去啦,上年大家買玩具用咗幾多錢呢?

最後一個月洗得勁多
最貴應該是黑三一和DX鐵甲(同價), 最喜歡就是這幾隻
上個月約3k,頭半年加埋應該around 2k,係年中開始駛得比較多
入SHF同UA都六千幾
加上後追左幾隻:35:
我買得最貴應該係呢兩個:

最鍾意係呢三個
stonekeung01 發表於 3-1-2013 21:28

nice collection!!!!!!!!!
每年都控制, 上年確實好努力減少, 成績都係唔算理想, 今年希望below 30k.....:*
成功控制在5千以内, 强忍下又过一年啦~  :79:
9.  $30001-$40000:70:
7萬幾.........?·?
哇,,,個個都咁多既:@
我今年洗得1000左右炸:unhappy:
今年買少左好多野
唔過萬
只係5千至一萬個range度
唔知係好事定係壞事呢 哈哈==

好彩都有好多人同我一樣:36:
有時分分鐘展示架or櫃种貴過Toy
:69:
像我老婆就不給我亂放

舊年買得最多同用左9844...主要是因為追回幾隻大型合金魂.4隻sr.可動戰士3隻..同埋2條dx腰帶及配件.,仲有其他無殺傷力的細件野.....2013年應該只會攪番濕碎野算了(或真心收山),新野太貴同限定太多唔想再追了...而總括13年間的玩具生涯..就用24301...即舊年原來先係真正的大出血:77:

最貴是gx-59...買入時興奮度真的很高...
但講到令我最高潮的一bid或一買...算是他們了...矢吹丈,力石徹原色盒旦頭像2件

2012年真係倒水年呀.......:70:

相信最貴都係百獸王喇.......亦係暫時最貴嘅玩物~

其他最洗錢多數都係超合金喇......:36:

仲要追埋metal build七劍......死未~:30:

同埋追返成套shf龍珠~

除咗以上, 當然仲有好多其他超合金, metal build, robot魂........同埋本人最愛嘅聖衣神話系列 - ex及皇級.......仲追埋神聖衣oce全套......仲有好多好多.....2013年真係要好好控制一吓先得喇......:78: