Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [分享討論] 【一人一票】2012年話咁快又過去啦,上年大家買玩具用咗幾多錢呢?

俺今年也过万人仔了~~最贵是DX12
原來一個月都成4位數........
回復 30# ray文

嘩..大大真係好金:71:...隻隻都係殺著:77:
回復  ray文

嘩..大大真係好金...隻隻都係殺著
老文 發表於 4-1-2013 11:11 AM

係呀, 老文兄.......仲有好多冇擺出嚟呀.......2012年豐收出血年呀.....:70:
回復 34# ray文

最強系列中的最強幾隻大大都入了(7劍,dx合金魂,ex黑31,shf龍珠)....如果係我就真心無悔矣:71::$
回復  ray文

最強系列中的最強幾隻大大都入了(7劍,dx合金魂,ex黑31,shf龍珠)....如果係我就真心無 ...
老文 發表於 4-1-2013 11:19 AM

老文兄都應該入咗唔少正野呢.......:)
回復 36# ray文

幾隻合金魂...大武士...大帝..同金毛....對我來說...已經是超多:shy:
用既錢按年直線上升, 因為新野越黎越貴, 又多限定, 舊野又好多炒起左:angry:
好似好多師兄話齋, 13年要好好控制下, 不過我諗大部份人最終都做唔到:49:
入左HT 深坑...唔計拎貨比訂都比左4k....:80:
:53:12年玩具買少左,但D錢反而用多很多
R魂之前買開200蚊隻,現在隻隻300幾
SHF之前買開150-200蚊隻,現在隻隻200幾
合金之前約1000多一隻,現在要分開幾盒買,唔識合體變型夾埋都過1000,重要配件下下限定
配件貴過主體,妹仔大過主人婆
平均之前買到3隻現在最多買2隻
最慘之前10隻先1-2隻限定,現在10隻已有4-5隻限定
如果唔係有跳樓貨,1000蚊買到幾多野,大家有數計
只希望13年出多D我唔鐘意既玩具,等我慳返D錢:51:
回復  ray文

幾隻合金魂...大武士...大帝..同金毛....對我來說...已經是超多
老文 發表於 4-1-2013 11:49 AM

咁又係, 最食錢都係超合金呢......:he:
希望13年追到啦

話說請問師兄隻獸裝機攻是邊間出
kkkksing 發表於 3-1-2013 09:09 PM

哦。我那隻獸裝機攻是yamato的群雄系列啊。15~16cm高,全膠的。超平宜。6草。:61:
相信自己都驚計出黎個數字..xd:34:
現在乜都限定一個月4位數好易的:26:
今年開始有記低買左D咩,加埋game同賣野都洗左15K,下半年每月平均千五:67:
下年會嚴選,買少d shf:30: