Toysdaily 玩具日報

查看: 14965|回復: 94

[個人收藏] [價錢帖] 1/60 Bandai VF-171 Armored Parts

:43:

特別宣佈!

因小弟已經沉迷火車界別,所以出埋呢個帖之後,我........常威..........今年係唔會再出帖!希望大家留意!:64:

好,照例先報價,後出相!:78:

國寶先兩舊,後四舊!國寶好服務,好態度,所以我訂佢!:51:

久別重逢,響個盒訓左一排既171又可以見光啦!:$

今次好多師兄讚個pack好多件、包裝好slim......乜唔係應該架咩?:ar:

隨盒「送」多對翼!原因係........係之前果對翼冇位掛飛彈,依家個pack放左飛彈比你,所以就要DIY換左對新翼上去!
你話係咪多舊魚,之前一早整定咪唔駛0徙料囉!又要同對滲翼滲多次線!麻九火頁!:67:

基本上套pack裝左上飛機唔係覺得咁特別,不過就叫做多樣野囉!:38:

飛上太空玩下先~~~~~~~~:43:

又係相機架倒轉出現既時候!:p

係咁倚同大家介紹下套pack有乜料先!:78:飛彈匣一大舊!:64:(不可打開,即係廢既!)

白色太陽槍一大把!:64:

外掛飛彈幾粒!:64:

Leg Warmer一對!:64:

其實仲有一對墊大心口既砵仔糕,不過唔記得獨立影!睇住full gear相先啦!:64:

好!一齊飛去宇宙既盡頭吧~~~~~~:help:

----------------------------------人型mode的分隔線---------------------------------------

我個人認為,呢套pack係為人型mode而設既!:67:

你地睇,裝左上去帥氣幾多呀!:$

連擺個pose都型過人既!:handshake:

甚至乎連平衡力都好過唔裝既!你地睇!:Q

利申:我絕對冇用任何保貼、stand、膠紙、白膠漿、米青............去附助:64:

真係型到冇親戚!:!

影埋個背面收工啦!:78:

後記:

- 要本大爺換翼,好,算!但係我之前貼左d貼紙咁點呀?吓?:53:

- 大脾甲唔實,小腿甲啪唔入.....吐!:76:

- 呢套pack睇得出bandai真係一間好high既玩具廠!極度小家!:67:

- 仲要賣六舊,我真係想D............Hi Auntie!:angry:

後後記!
唔寫啦!出埋呢個今年唔寫啦!多謝欣賞,大家再會!:64:
強帖留名,又學到嘢 :71:

裝咗套甲當堂個樣好抽咗咁! :shiny:
戴咗套甲真係堅強咗咁喎!:shiny:
強帖留名,又學到嘢

裝咗套甲當堂個樣好抽咗咁!
你好 發表於 31-12-2012 07:12 PM

睇完你好兄既回覆真係笑左出黎!

一來我呢個竟然叫強帖,二來隻171好揪咗!:DD
戴咗套甲真係堅強咗咁喎!
Hawk 發表於 31-12-2012 08:21 PM

係堅左,不過一d都唔強!:DD
上左 PARTS, 軍事味出哂來 !! :handshake::love:
睇來樓主是手執藍妹去出此POST,意景好高呀:$:$

我都未去攞添

送你4個字:我好滿意(我指你個POST):78:
套甲我都仲未有心機開盒,睇完你個POST,嬲嬲地賣左佢算嘞
套甲我都仲未有心機開盒,睇完你個POST,嬲嬲地賣左佢算嘞
benbenben4213 發表於 1-1-2013 12:33

賓,不如一齊入隻Y記17玩下:he:
賓,不如一齊入隻Y記17玩下
timyin 發表於 1-1-2013 12:38

都好喎,放鬼埋隻 171EX 佢先

:71:只得心口戴個巴, 下體又無護陰, 露晒械..............
唔夠貼心保護.........:38:
我一起身就見到如此美圖!我係米發緊春夢!:35:
樓主如此有米,應該買埋VF171組大隊!
上咗甲真係唔同晒[人型]好正,

上左 PARTS, 軍事味出哂來 !!
BlackAce 發表於 1-1-2013 11:22 AM

多謝大BA,你有冇買呀?:65: