Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [價錢帖] 1/60 Bandai VF-171 Armored Parts

睇來樓主是手執藍妹去出此POST,意景好高呀

我都未去攞添

送你4個字:我好滿意(我指你 ...
timyin 發表於 1-1-2013 12:32 PM

多謝Connie!你滿意就好囉!:78:
套甲我都仲未有心機開盒,睇完你個POST,嬲嬲地賣左佢算嘞
benbenben4213 發表於 1-1-2013 12:33 PM

:Q噢!我真係估唔到我個POST可以令你放棄隻171!常威叻叻!:43:
只得心口戴個巴, 下體又無護陰, 露晒械..............
唔夠貼心保護.........
xjohn 發表於 1-1-2013 01:12 PM

多謝John爺!:64:

套甲既設計又真係kai左d!:(
樓主如此有米,應該買埋VF171組大隊!
Panzer 發表於 1-1-2013 04:00 PM

魚,你搞錯啦!我其實係一個乞衣黎架!我冇錢架!:31:
上咗甲真係唔同晒[人型]好正,
豬朋狗友 發表於 1-1-2013 04:40 PM

多謝豬豬!:64:
魚,你搞錯啦!我其實係一個乞衣黎架!我冇錢架!
常威 發表於 1-1-2013 08:34 PM

呢個世界真係唔公平!乞衣都咁有錢!我死咗去算X數!:63:
話咁快又過左 1 年 la ~~~~~ 樓主今年諗住出乜野玩具 post 呢 :78:
話咁快又過左 1 年 la ~~~~~ 樓主今年諗住出乜野玩具 post 呢
bbf1125 發表於 1-1-2013 08:43 PM

我知!係變形火車 VF 77
十卜威兄 171上甲之後真係好睇好多:):)
我都未得閒開出黎玩 :(
多謝Connie!你滿意就好囉!
常威 發表於 1-1-2013 20:29

咁除褲啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~:78:

新年流流就醒目D啦:blame:
話咁快又過左 1 年 la ~~~~~ 樓主今年諗住出乜野玩具 post 呢
bbf1125 發表於 1-1-2013 08:43 PM

我想玩富二周賓舊化教學POST!你有冇興趣幫幫手?:67:
咁除褲啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~

新年流流就醒目D啦
timyin 發表於 1-1-2013 09:09 PM

你都未派利是,點開工呀?醒目d啦!淨係識嘈!:45:
我想玩富二周賓舊化教學POST!你有冇興趣幫幫手?
常威 發表於 1-1-2013 21:18

都好 wor 我都想覺周賓舊化好耐 :78:
你都未派利是,點開工呀?醒目d啦!淨係識嘈!
常威 發表於 1-1-2013 21:19

D你咩,我屋企有帛事呀,點封利是比你呀:blame:

係要新年流流要人D:ar:
套甲我都仲未有心機開盒,睇完你個POST,嬲嬲地賣左佢算嘞
benbenben4213 發表於 1-1-2013 12:33 PM

吓~~我因為睇完上甲堅挺左至走去入甲, 你居然睇完要連飛機都放埋...:angry: