Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [價錢帖] 1/60 Bandai VF-171 Armored Parts

果占貓,你太客氣啦!

基本上呢篇文,我係響12月31日臨放工前響公司打既!因為趕住收工, ...
常威 發表於 2-1-2013 13:48

咸魚青菜, 各有所愛, 最緊要上TD爬文開心, 回文過癮!
平日返工做到死, 出糧獎勵吓自己!
首先.....常威係食沙蟲....其次常威係R完袋底捽着塊手寫版出post的
Warmblood 發表於 2-1-2013 01:45 PM

臭B,你都係字字豬籮, 句句市井, 卻段段咸濕, 愈睇愈想D!:78:
果占貓,你太客氣啦!

基本上呢篇文,我係響12月31日臨放工前響公司打既!因為趕住收工, ...
常威 發表於 2-1-2013 01:48 PM

真係字字豬gay呀。。。。:$
基本上劑豬雜,我係響12月31日臨放工前響公司執既!因為趕住收工,所以只係草草幾野!至於d醬,我係12月30日晚咇既!

至於服務同商譽,對唔住,真係唔係我杯茶!

服務太好唔好呃,商譽呃完會變軟!我鍾意沙貨同雙膠紙多d!

多謝支持!
基本上劑豬雜,我係響12月31日臨放工前響公司執既!因為趕住收工,所以只係草草幾野!至於d醬,我係12月30日 ...
Warmblood 發表於 2-1-2013 03:19 PM

臭B,你都係字字豬籮, 句句市井, 卻段段咸濕, 愈睇愈想D!:handshake:
過引,真係過引,先有靚相同精彩介紹,後有抵死回文,正帖也!!
過引,真係過引,先有靚相同精彩介紹,後有抵死回文,正帖也!!
leo0519 發表於 2-1-2013 07:04 PM

多謝LEO!:64:

最抵死果個係齋gor同臭B,佢地兩個真係好抵死!:67:
多謝LEO!

最抵死果個係齋gor同臭B,佢地兩個真係好抵死!
常威 發表於 3-1-2013 09:40 AM

:78:Post就更係互D先好玩呀嗎........粒聲唔出D Mary算啦
Post就更係互D先好玩呀嗎........粒聲唔出D Mary算啦
Warmblood 發表於 3-1-2013 09:44 AM

臭B,你都係字字豬籮, 句句市井, 卻段段咸濕, 愈睇愈想D!:78:
臭B,你都係字字豬籮, 句句市井, 卻段段咸濕, 愈睇愈想D!
常威 發表於 3-1-2013 09:56 AM

多謝LEO!:64:

最抵死果個係齋gor同豬W,佢地兩個真係好抵死!:67:
多謝LEO!

最抵死果個係齋gor同豬W,佢地兩個真係好抵死!
Warmblood 發表於 3-1-2013 10:02 AM

多謝臭B!:64:

最抵死果個係齋gor同Leo,佢地兩個真係好抵死!:67:
多謝臭B!

最抵死果個係齋gor同Leo,佢地兩個真係好抵死!
常威 發表於 3-1-2013 10:10 AM

pokka,真係pokka,先有扇9人同精彩越位陷阱,後有抵死撑飯蓋,正西人也!! :74:
威威嘅post好抵死又正!!!:$:$

http://www.youtube.com/watch?v=CcEYIho7yLc&feature=youtu.be
sundaydriver 發表於 3-1-2013 11:34 AM

危險:發現惡意軟鬼!
George Connie 封鎖了這個網頁 (位於 sundaydriver.com) 的存取權。
這個網頁已遭置入知名惡意軟鬼散佈者 bbq.banana.com 的內容,現在瀏覽該網頁極可能使您的電腦受到惡意軟鬼損壞。
惡意軟鬼可能竊取個人資訊、造成精神損失及永久精神失常。