Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [價錢帖] 1/60 Bandai VF-171 Armored Parts

根据部分漫画所载,野比大雄的出生日期为1964年8月7日,在日本东京都&# ...
Warmblood 發表於 2-1-2013 11:27 AM

唔該哩位ching quote番個出處啦!!:67:

我打死都唔信你會記得哩d野囉!!!
唔該哩位ching quote番個出處啦!!

我打死都唔信你會記得哩d野囉!!!
sundaydriver 發表於 2-1-2013 11:30 AM

yahoo search
臭B 對 齋gor

1 : 0

臭B勝!:)
臭B 對 齋gor

1 : 0

臭B勝!
常威 發表於 2-1-2013 11:39 AM

你又幾時做左評判架呢?!:78:
yahoo search
Warmblood 發表於 2-1-2013 11:38 AM

我用過google,都幾快乾塘,感覺同搜狐一樣!千里達有售!:$
我用過google,都幾快乾塘,感覺同搜狐一樣!千里達有售!
sundaydriver 發表於 2-1-2013 11:50 AM

因小弟已經沉迷火車界別,所以出埋呢個帖之後,我........常威..........今年係唔會再出帖!希望大家留意!:64:
因小弟已經沉迷火車界別,所以出埋呢個帖之後,我........常威..........今年係唔會再出帖!希望 ...
Warmblood 發表於 2-1-2013 11:56 AM

久別重逢,響個窿訓左一排,我........常威..........又可以見光啦!:79:
久別重逢,響個窿訓左一排,我........常威..........又可以見光啦!
sundaydriver 發表於 2-1-2013 11:58 AM

我........常威..........無揸飛機好耐喇。。。
久別重逢,響個窿訓左一排,我........常威..........又可以見光啦!
sundaydriver 發表於 2-1-2013 11:58 AM

齋哥先屈兩舊,之後再屈四舊!但佢d囡好服務,好態度,所以我常威D佢!:$
好,照例先報價,後出相!:71:
全程$11.1,過海後$5.7;老人小童半價!!
好,照例先報價,後出相!
全程$11.1,過海後$5.7;老人小童半價!!
sundaydriver 發表於 2-1-2013 12:06 PM

:DD~~~~~~~~~~~~~~
齋哥先屈兩舊,之後再屈四舊!但佢d囡好服務,好態度,所以我常威D佢!
Warmblood 發表於 2-1-2013 12:02 PM

今次好多師兄讚個pat好多C、包得好narrow......乜唔係應該架咩?:58:
~~~~~~~~~~~~~~
常威 發表於 2-1-2013 12:09

常兄我真係好buy你啲"鋪屎"同"回文", 字字珠璣, 句句市井, 卻段段開懷, 愈睇愈開心!
係咪一邊扯黑萬, 一邊隊黑啤剥住萬里望花生打字, 豪邁真"胎(toy)男"feel也!
常兄我真係好buy你啲"鋪屎"同"回文", 字字珠璣, 句句市井, 卻段段開懷, 愈睇愈開心!
係咪一邊扯黑 ...
jamcat 發表於 2-1-2013 01:42 PM

首先.....常威係食沙蟲....其次常威係R完袋底捽着塊手寫版出post的:$
係咪一邊扯黑 ...
jamcat 發表於 2-1-2013 01:42 PM

果占貓,你太客氣啦!:78:

基本上呢篇文,我係響12月31日臨放工前響公司打既!因為趕住收工,所以只係草草幾野!至於d相,我係12月30日晚影既!

至於黑萬同黑啤,對唔住,真係唔係我杯茶!

黑萬太涼唔好食,黑啤飲完會變軟!我鍾意醇沙同青島多d!

多謝支持!:64: