Toysdaily 玩具日報

查看: 11491|回復: 39

[ENTERBAY] Terminator 2 未來戰士劣影分享 [多圖注意]

幾位朋友都相繼出圖分享,我今朝早至開箱,不得了,我要對Bill爺講聲,今次真係要俾個滿分你,正到不得了....!!
唔好講太多,去圖,劣影勿插呀各位...!!

呢隻係目前為止我第一次買嘅EB產品,好耐無試過開箱時有呢種感覺,雖然相影得唔好,但希望各位大大唔好介意...!! :64:

仲有幾有就新一年,響度祝玩具日報同各位大大新年快樂....!! Happy New Year 2013!!!

哩只真係代表作 , 如果eb 1:6 都可以 keep 到甘既 LV , 又可以準時出貨

我一定吾再玩 HT , 我受夠了 ht D sales態度 同 貨期 , 成手單 !!!

仲有貨不對官圖 !!! dx10 派貨個頭改過哂都夠膽死 , 仲有金牙 jack , 隊長.......我受夠了!!!!

標野加油

====回正題====

樓主影得D膚色好正 , 好真人肉色 :71:

.
早晨,阿諾!!!:65:
EB如果keep到水準,2013各位師兄又要扣血了!:34:
回復 2# toys991

謝謝師兄支持,我影相真係好唔得....不過都希望你會喜歡...!!
呢隻真係要推推推...!!
回復 3# EDMONDLUN

出得好都要啱心水至會入,你準備好未呀...!!
呢隻好正啊^^^^^^
回復 1# DreamWorks

呢隻堅正呀!!!!!!!可惜笫一水無時間入...笫二水無得訂又未有期!!!!!!!!!! 好心急呀!!!!!
回復 7# E神

我嗰日見到你啦,不過未有時間同你認識,下次有機會一定要好好傾下...!!
回復 7# samurai

暫時聽到係一月,如果我有消息,我試下通知你.....!! 不可錯過...!!
回復 9# DreamWorks

Thank You!! 琴日打去Enterbay話未有期...都好怕出差miss 左.....唯有密住上TD
回復 10# samurai

放心,我都幫你留意下...!!
回復 5# DreamWorks
我已經準備好!:*
MJ快D黎!:*
EB 呢隻 T-800 真係堅似 ...
有呢隻在手真係 HAPPY NEW YEAR !!!
回復  E神

我嗰日見到你啦,不過未有時間同你認識,下次有機會一定要好好傾下...!!
DreamWorks 發表於 28-12-2012 10:20 AM

Dreamwork 個日都係到?~
:35:
回復 14# E神

響呀....睇住你排響班驗屍後面....最終攪到你排多幾個鐘.....!!