Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Captain America美國隊長(Avengers)集中討論區

雷神快啲派啦~~:35:
剛去左換件有 Sad 位既衫 , 原來係要成隻換~~~
星期一再去過
星期一再去過
marschung 發表於 19-1-2013 06:26 PM

ching

可吾分享留意Sad 位
星期一再去過
marschung 發表於 19-1-2013 06:26 PM

ching

可否分享留意Sad 位
回復 380# babycar

紅白色地方有小小爆開~~
不過諗諗下都係唔換了~~ 因為粗玩~~
溫馨提示:
如有師兄二戰CA個盾甩色想去換,
可以唔洗博喇,
因為新CA個盾條啡色帶下面印左"Avengers"個 ...
kafai1978 發表於 14-12-2012 03:01 PM

師兄 我前日拎左 但個盾有條花痕
我再睇下條啡色帶 冇印字呀 咁係咪冇得換呀?
溫馨提示:
如有師兄二戰CA個盾甩色想去換,
可以唔洗博喇,
因為新CA個盾條啡色帶下面印左"Avengers"個字,
冇字就冇得換。 ...
kafai1978 發表於 14-12-2012 03:01 PM

師兄, 我都搵到唔到個盾條帶上有字, 可否拍張相放上來睇睇呢?
師兄, 我都搵到唔到個盾條帶上有字, 可否拍張相放上來睇睇呢?
coltrane 發表於 21-1-2013 05:14 PM

唔係印喺條帶,係喺邊帶遮住嘅盾底上面。:74:
今天陪朋友攞隻隊長!
第一盒...心口粒星好很斜(從收錢台後面架上攞)!
第二盒...心口粒星有斜(旁邊櫃上面攞)!
要求睇多盒,店員例牌講"手工嘢實有D少問題"!
朋友堅持要求睇多盒,店員強調攞多最後一盒(旁邊櫃上面攞)!
第三盒...心口粒星少斜+紅白間腰部有凹痕!
無可奈何只選第二盒走人!
搵地方開盒再驗查其他配件...個盾牌無花無甩色正常!
今天陪朋友攞隻隊長!
第一盒...心口粒星好很斜(從收錢台後面架上攞)!
第二盒...心口粒星有斜 ...
toyman 發表於 21-1-2013 11:53 PM

紅白間腰部有凹痕即係點???
想後追...
想問下各位師兄..呢隻會唔會好似第1隻咁...遲下個價會趺..?
想後追...
想問下各位師兄..呢隻會唔會好似第1隻咁...遲下個價會趺..?
hongkongdisney 發表於 26-1-2013 06:54 PM

第一隻因為件衫D色同電影好大分別,加上冇頭雕所以跌
今次呢隻.....我見阿虎網比之前跌左2條魚,應該有能力跌多少少
想後追就一定唔可能平手ge啦,睇你想咩價入
第一隻因為件衫D色同電影好大分別,加上冇頭雕所以跌
今次呢隻.....我見阿虎網比之前跌左2條魚,應 ...
joshuakit 發表於 26-1-2013 07:08 PM

原價係咪!@))左右既價位...?
如果呢個價付近入..有冇可能..?
原價係咪!@))左右既價位...?
如果呢個價付近入..有冇可能..?
hongkongdisney 發表於 26-1-2013 07:18 PM

原價好似13頭,唔係咁記得
原價係 !##)................