Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Captain America美國隊長(Avengers)集中討論區

派貨or生產慢我唔介意得,但qc一定要好:o
回復 269# Neymar
我想問師兄你拎我張圖做乜呢...???
你sad做乜唔影自己o個隻呢...????
:?:?:?
回復 272# dls06519
暫時睇,第一水QC最好,
第二水QC最差,第三水中規中舉。
回復 274# kafai1978

照師兄你咁講一個星期鬆d就返1批貨...可能下星期咁上下又有一批貨到啦wo:58:
回復 275# dls06519
咁又唔知喎,我計佢係更改派貨日期,
當佢一水貨咋....!!!!!!
今日攞左QC質素超高~
隊長仲停留係5月6號.............:$
仲係5月6:@:@:@:@:@
我發覺今個月有兩隻神話EX要拎,遲下又要訂iron man3...好易肝硬化:59:
我的CA系路上緊,等快郵中。。。但系老細講明隻隻的心口星會歪歪地,家陣的心情。。。:56:
:38:今日仲係5月6號................
回復 281# EDMONDLUN

仲係派得慢 ? 因為有bane阻擋去路 ? 希望師兄快d有得攞啦 :64:
回復 282# dvddvdhk
師兄,早晨!!:77:
尋日上去見到隊長好似得返幾盒.......:67:
可能新一批貨未返............:38:
應該唔關BANE事........:38:
HOTTOYS自己起貨慢.......:67:
不過尋日見到蛇叔有現貨賣!!!:34:
回復 283# EDMONDLUN

希望下個禮拜會返貨 , 咁師兄就可以收貨 !! 等呢種感覺真係好辛苦 , 所以好鍾意既角色以後我都會第一時間去訂 , 要排隊都無辨法 :42:
回復 284# dvddvdhk
係呀,師兄,仲要最慘係冇限期既等待...........:help::help:
不過我遲玩,冇計..........:38:
隊長,雷神係我第1次訂既HOTTOYS FIGURES~:77:
之後既我多數頭1,2日去訂~:*
唔想再等...........:*
回復 285# EDMONDLUN
Bane換CA都唔制....:what:
慢慢等啦~Edmond兄....:p