Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Captain America美國隊長(Avengers)集中討論區

回復 237# frankiejoyce

其實以前佢地有咁做,但見有d客唔等得;又唔係一致性問題,羅盒新拆件新的換俾人;唔洗等廠上面送d散件落來!

好似今次粒星歪,一定要成隻換;不過而家好似無咗話可以幫你送番廠整lu……哩支歌仔唱
岩拎左
粒星咁樣可以點.......????(有師兄話可以自己移位,但不能>
Grenade 發表於 23-12-2012 07:07 PM

其實佢好多盒都係唔正,但你果隻比較誇張!
唉.....我都係等多過星期先換 la :30:
希望快 d 有新一水貨啦 !!!!
:67::67:今日行過問下,仲係5月6號單.........
:67::67:今日買波地22,順便問隊長
仲係5月6號單..........:67::67:
thanks ching...仲係5月6,真係等到頸都長埋呢:(
回復 247# dls06519
:77:唔好客氣~~~
師兄幾多號單?!
回復 248# EDMONDLUN

7月28ar:(我保守估計可能要下個月中先拎到...
回復 249# dls06519
我都想1月有得玩~~:67::67:
5月18日
本來諗住聖誕節boxing day
而家睇黎等元旦都未必有,要等新年了
回復 250# EDMONDLUN

我等完d隻CA都仲有MK7,THOR同LOKI:help:都係7月28單:oh:
今日去拎, 依家拎貨可以睇幾多隻呀 ?
回復 252# dls06519
:(:(我早你少少~~~~
ironman mk7 我有去動漫排,所以係第1日~:$:$
睇完兩盒都唔o岩可唔可以唔拎即走 ?
回復 255# 將莖牽
我諗唔o岩,都可以唔拎呱....!!!!
不過俾我會照拎,因為除非你好好彩,
否則,佢後面o個堆都係其他人唔要o既貨。
情願到去換貨時睇多幾盒先開....!!!!!!