Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Captain America美國隊長(Avengers)集中討論區

回復 331# EDMONDLUN

無辦法啦 , 希望下批貨到師兄你啦 , 可能下批貨d品質仲正呢 , 塞翁失馬 , 焉知非福 !!!
回復 332# dvddvdhk
:77::77:師兄,成你貴言!!!!!!!!!!!
回復 333# EDMONDLUN

CA出乎意料正, 仲諗緊追唔追好..但難得依家得返BOSS張單係手= =
回復 334# yorpheus
:75: :75: 師兄,追啦!!!!!
回復  EDMONDLUN

CA出乎意料正, 仲諗緊追唔追好..但難得依家得返BOSS張單係手= =
yorpheus 發表於 12-1-2013 01:31 AM

CA追得過呢! (魔鬼mode中)
回復 335# EDMONDLUN

唔好推我入返火坑啦:time:
仲有CATWOMAN, BANE都未追返

回復 336# dvddvdhk

忍忍忍, 同自己講價太高了
回復 337# yorpheus
:he::he:師兄,我冇推你,係隻隊長太正,唔入可惜d咁..........
回復 338# EDMONDLUN

入左隊長, 就會想入埋THOR...入埋THOR, 又會想入返MARK VI:help:
回復  EDMONDLUN

唔好推我入返火坑啦
仲有CATWOMAN, BANE都未追返

回復  dvddvdhk

忍忍忍 ...
yorpheus 發表於 12-1-2013 11:43 AM

ca後追要幾錢 ? 不過如果太過份就吾好後追勒 , 雖然話心頭好既野無價啫 , 但都應該嚴選 , 何況開左呢條line , 個坑真係要幾深有幾深呢 :time:
ca後追要幾錢 ? 不過如果太過份就吾好後追勒 , 雖然話心頭好既野無價啫 , 但都應該嚴選 , 何況開 ...
dvddvdhk 發表於 12-1-2013 12:45 PM

有同感!我都係初哥一名都後追咗幾隻!今日重入手埋eb隻州長!呢條坑真係好深!:die:
有同感!我都係初哥一名都後追咗幾隻!今日重入手埋eb隻州長!呢條坑真係好深!
andysin33 發表於 12-1-2013 12:58 PM

師兄開埋 1/4 條坑 , 呢個坑仲深呀...深呀...深呀...深呀 , 你睇咁多回音就知個坑幾深 :34: 不過 , 千金難買心頭好 , 最緊要自己開心啫 !!!
[code][/code]回復 342# dvddvdhk

:71::71:最緊要我隻虎虎重未炸形!:73:我重可以……深呀……深呀!遲d就唔知呀!:80:
回復 339# yorpheus
:o:o嚴選..............
ca後追要幾錢 ? 不過如果太過份就吾好後追勒 , 雖然話心頭好既野無價啫 , 但都應該嚴選 , 何況開 ...
dvddvdhk 發表於 12-1-2013 12:45 PM

而家後追都去到2隻金牛了
後追真係好傷
我諗緊隻貓女後唔後追,但又覺得對腳太短
而家後追都去到2隻金牛了
後追真係好傷
我諗緊隻貓女後唔後追,但又覺得對腳太短
joshuakit 發表於 12-1-2013 05:03 PM

ca 都要兩隻金牛 ??!! 會吾會誇張左d呢 ?