Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Captain America美國隊長(Avengers)集中討論區

回復 361# joshuatang90
全靠師兄報料!:77:
回復 359# joshuatang90

Thx Ching,終於等到啦:43:
好彩放工前睇一睇呢到
thx ching!!!!!!!!!!!!!!
已經極速攞左返屋企了!!!!!!:34:
已經極速攞左返屋企了!!!!!!
EDMONDLUN 發表於 17-1-2013 05:16 PM

Ching,今次批貨QC如何:????
回復 366# dls06519
:71::71:唔錯,1TAKE!!!!
我第一次拎貨, 我想問下Check係拎隻Figure出黎Check定隔盒Check架?
回復 368# kit0227a

隔盒Check... 一般拿2盒比較
出返去, 上樓上角落頭, 燈光好, 開盒check完有事咪落返樓下換
回復 368# kit0227a
隔住盒望2眼已經可以!:71:
因為Hottoys有14日保養,返屋企後有咩問題都可以返去換!:71:
回復  kit0227a

隔盒Check... 一般拿2盒比較
出返去, 上樓上角落頭, 燈光好, 開盒check完有事咪落返 ...
Paner1sti 發表於 17-1-2013 07:46 PM

回復  kit0227a
隔住盒望2眼已經可以!
因為Hottoys有14日保養,返屋企後有咩問題都可以返去換!:7 ...
EDMONDLUN 發表於 17-1-2013 07:46 PM

唔該晒兩位cHing, 因為我住得幾遠下, 所以我諗到時都係Check真D好!:34:, thank you!
回復  dls06519
唔錯,1TAKE!!!!
EDMONDLUN 發表於 17-1-2013 05:31 PM

恭喜師兄終於收到貨 !!!
回復 372# dvddvdhk
:77: THANKS CHING!!!!
:$ 終於到我............
回復 371# kit0227a
:77:師兄,唔好客氣!!!!
已取貨超"正", 特別一提員工服務態度良好, 值得一個"Like"!:71:
今晚已取:43:,不過要排隊!!!我驚明天開訂條隊仲長:30: