Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[ENTERBAY] HD Masterpiece: Bruce Lee 1/4 【官方大圖及詳情資料】

回復 120# taibon3

我成日覺得呢個結好正, 假如近代陳國坤同黃曉明都好似李小龍, 咁做一隻好似李小龍嘅又係咪都會好似陳國坤同黃曉明呢?

睇過店頭實物, 有一種力牆, 好正, 必入! 可惜係"猛"其實好多SHOT係望右, 兩個頭都望左, 雖然小龍係RIGHT FOOT FORWARD
店頭劣影

頭像被屏蔽
可惜,出得1/4,兩個頭都唔整可動眼,望死一邊。:DD
凶D個頭唔多像.
bigtomm 發表於 30-11-2012 06:35 PM

你講精武門定1/4?
回復 125# mushroom

精武門好似係1:6,不過我最like猛龍過江
我估你同我一樣,不是玩具迷,而只係小龍迷

因為玩開12吋的,會知道大約12吋玩具的限制和現今 ...
mushroom 發表於 30-11-2012 04:58 PM

冇計, 迷唔起. 冇可能見一隻買一隻, 亦唔想成屋都係跟住過幾年又後悔d錢洗咗去邊..... 唯有貴精不貴多. 何況仲有好多其他玩意又係要錢,冇咁多閒錢. robocop冇買都係咁原因, 唔係身型出事就係個咀唔似.
對鳳眼累事.....
頭像被屏蔽
1/4都冇可動眼,限制左好多post. 真係浪費左。只好pass.
renewdanny 發表於 28-11-2012 09:28 PM

冇錯,上次rambo都係咁,我買咗返屋企個公仔可擺向右post,enterbay打算要人家將啲1比4好似選港男咁打側企一字形排開咁display!
呢隻都叫好D啦,兩個頭,一個望左,一個望前面.
呢隻都叫好D啦,兩個頭,一個望左,一個望前面.
Toro 發表於 1-12-2012 11:49 PM

兩個頭都望右 :unhappy:
回復  mushroom

精武門好似係1:6,不過我最like猛龍過江
chungyuihing 發表於 1-12-2012 03:30 PM

精武門一定係1:6, 因為我有:)

不過你話兇面相唔似係講邊隻?
兩個頭都望右
jerrytang617 發表於 2-12-2012 08:50 AM

係喎...
乜佢咁天才架,明明呢隻冇乜配件,雙頭已叫做好少少的賣點,點解唔利用下,一隻望前面都好呀.
係喎...
乜佢咁天才架,明明呢隻冇乜配件,雙頭已叫做好少少的賣點,點解唔利用下,一隻望前面都好呀.
Toro 發表於 2-12-2012 01:17 PM

因為望前面很難有神