Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[ENTERBAY] HD Masterpiece: Bruce Lee 1/4 【官方大圖及詳情資料】

因為望前面很難有神
mushroom 發表於 2-12-2012 02:17 PM

咁,可以一左一右呀^^
呢隻定價係貴左D,不過如果係龍迷相信都會忍唔住o既.

不知道有沒有12/7日要去香港旗艦店選購這隻猛龍過江也有Enterbay會員資格(也有香港奇拍帳號)的同好朋友能代購~
咁,可以一左一右呀^^
呢隻定價係貴左D,不過如果係龍迷相信都會忍唔住o既.
Toro 發表於 2-12-2012 06:12 PM

如果只係想要1:4可動小龍,及格有餘:71:
不知道有沒有12/7日要去香港旗艦店選購這隻猛龍過江也有Enterbay會員資格(也有香港奇拍帳號)的同好朋友能代 ...
新品已出 發表於 2-12-2012 06:21 PM

我沒有,只能幫你推
我係EB會員, 可以幫你買有節扣, 但我係香港人, 只能與你一起去EB購買, 如果幫到手, 請再留言啦~
回復 140# jamesjames

感謝師兄幫忙∼但小弟是台灣人只能找代購去跟您拿貨∼我也很想去排隊選購但真的沒辦法 感謝你
想問下,依家係咪只有ENTERBAY會出李小龍FIGURE? 之前好似聽人講HOTTOYS已經沒左李小龍版權,沒機會再出1/6?

照片有夠毒的∼∼∼∼∼∼
想問下,依家係咪只有ENTERBAY會出李小龍FIGURE? 之前好似聽人講HOTTOYS已經沒左李小龍版權,沒機會再出1/6?
fruitswai9 發表於 3-12-2012 08:37 PM

除了EB講的已有李小龍版權, 其他方面都睇到HT唔會出。

1. HT平時會在EB出前, 發佈同類產品消息
2. 之前的全包膠Body無咗影
3. 便服龍無想像中受歡迎
4. 金大師離開
:shiny:好正!最好有埋包膠身就最好!
我係小龍迷,其實哩隻都OK正,我係會員有折都覺得太貴。:53:
其實1/4呢個價差唔多啦,諗諗1/3 DD果d公仔,下下6,7千一隻,仲要鬥搶就知。 若有幸出1/3龍哥,7千一隻,有冇人會買。
其實1/4呢個價差唔多啦,諗諗1/3 DD果d公仔,下下6,7千一隻,仲要鬥搶就知。 若有幸出1/3龍哥,7千一隻,有 ...
renewdanny 發表於 4-12-2012 12:19 AM

點會無小龍迷買
我係小龍迷,其實哩隻都OK正,我係會員有折都覺得太貴。
買買買 發表於 3-12-2012 11:41 PM

因為0黎隻衣服太單薄  又無乜配件  點睇都無理由貴過之前的t800 batman joker
感覺好唔抵:80: