Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[ENTERBAY] HD Masterpiece: Bruce Lee 1/4 【官方大圖及詳情資料】

任俠 發表於 3-12-2012 09:28 PM

Bill 爺滿意個頭雕至咁樣影相

我都覺得頭雕不錯
回復 150# 任俠

:$:71:
5字掌都無,甘點叫齊呀?個背包同機票仲要優先預購先有,使唔使咁孤寒。:63:
呢隻主要重點應該係賣個雙頭雕.
呢隻主要重點應該係賣個雙頭雕.
thiam 發表於 4-12-2012 11:48 AM

之前的Rambo沒有嗎?
之前的Rambo沒有嗎?
mushroom 發表於 4-12-2012 12:29 PM

Rambo一個頭雕, 而卻配件都無少.
回復 152# 買買買

唔係預購,係頭批客啫,不過可能貨源充足呢,好似HT個Batman頭笠多到分開賣啦
回復 154# mushroom

Batman四頭雕,小龍雙雕,其他全部單雕,雖然小龍真係唔知跟咩配件,但無五字掌同右斜視真係差啲嘢
不過大家有無發現今次小龍係無標明”猛龍過江”,只用李小龍掛帥
不過大家有無發現今次小龍係無標明”猛龍過江”,只用李小龍掛帥
chungyuihing 發表於 4-12-2012 01:32 PM

:36:係喎~~~師兄真係心水清:71:
回復  mushroom

Batman四頭雕,小龍雙雕,其他全部單雕,雖然小龍真係唔知跟咩配件,但無五字掌同右斜 ...
chungyuihing 發表於 4-12-2012 01:31 PM

咁反映咗現實, 有競爭對手就多幾個頭。

小龍在無同類產品下, 有兩個頭都算不錯。
其實我仲問緊標哥對手同雙截棍係咪內藏磁石。見佢隻鬆弛手可以咁樣拎對棍,係就真係唔錯
It is good, but quite expensive and it need alot of space.:ice:
回復 156# chungyuihing

CHING, 我去問過HT, 無件咁既事喎...你邊度聽返黎架?
It is good, but quite expensive and it need alot of space.
Wskr 發表於 4-12-2012 02:25 PM

In Malaysia, this figure is selling same price with EB 1:4 Batman & Joker. :DD
In Malaysia, this figure is selling same price with EB 1:4 Batman & Joker.
thiam 發表於 4-12-2012 02:42 PM

即係馬來西亞的小龍迷無咁多