Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[ENTERBAY] HD Masterpiece: Bruce Lee 1/4 【官方大圖及詳情資料】

回復 163# jamesjames

唔記得響呢喥定微博,有張相好鬼多頭笠,仲話多到可以零售,不過唔知係咪問Toyhunter? 事關佢地係必要時係一定話唔知,佢地話自己只係零售商
即係馬來西亞的小龍迷無咁多
mushroom 發表於 4-12-2012 03:20 PM

應該無HK咁多, but以前唧1:6小龍隻隻都sold out.
我估今次可能有唔少人會忍手等金大師加入Blitzway新製作.
應該無HK咁多, but以前唧1:6小龍隻隻都sold out.
我估今次可能有唔少人會忍手等金大師加入Blitzway新製 ...
thiam 發表於 4-12-2012 04:03 PM

聽講金大師那間做雕像,唔知真唔真。我估小龍迷都未必等

到左EB睇過,若果只係要隻1/4小,無問題的,因為望落去幾靚,比例正常,特別同1:6比較的時候
係唔係今日開賣?
Yes, I visited the shop around 18:00. some people was buying.
I heard that they shall give some extra gifts. looks good but 1/4 is too big la.
回復 169# 人馬座聖鬥士

Yes, 頭雕上色好正,一次收貨,可以睇三盒,頭雕有問題即換,波地衣物就要番工廠,呢隻冇買錯,好正
真羡慕師兄可以馬上就拿到貨 台灣還有得等
回復 171# chungyuihing

未得閑出去睇:79:
請已購買的大大影相在此分享~~~:64:

三張先行!
回復 175# chungyuihing

師兄咁快手?睇相面色幾好喎,無飲醉酒!
頭像被屏蔽
回復 177# fannyabc128

我三點去到, 最前面師兄出兩盒分單, 第二個帥兄買完HD再買BL小龍, 門口有幾個國語人有五盒係身邊, 我後面再有兩三個師兄, 個人嚟講除左個盒過份大之外絕對正點
三張先行!
chungyuihing 發表於 7-12-2012 10:48 PM

連額頭D暗瘡都雕左出黎,正!
重十五十六緊入唔入好.....
三張先行!
chungyuihing 發表於 7-12-2012 10:48 PM

似乎真的不俗:handshake:在燈光下臉上的陰影準確~