Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[ENTERBAY] HD Masterpiece: Bruce Lee 1/4 【官方大圖及詳情資料】

請問有冇大大知唔知係唔係可動眼
個樣硬係差禁D....但又講唔出邊度唔似.
其實就算唔用可動眼珠, 都可以用亞加力或者玻璃眼珠, 效果點都好過油出黎卦.
出1�6 才有興趣 但不希望又賣二千幾
$2888, EB真係自大狂了! (莫非輸到儍咗?)
呢隻小龍配件少,衫都唔多件,雖然頭雕可算合格, ...
KAWS 發表於 2012-11-28 03:24

配件已是以前1:6出過的所有(?), 至於5字掌和其他戲服相信會留給下次.

睇完實物, 覺得呼氣頭完全不像; 合咀的似67分啦.
對龍哥免疫
EDMONDLUN 發表於 27-11-2012 04:19 PM

暫時有興趣只有小龍同Robocop

不過呢隻不入,因為Body無突破

但是若就講性價比,EB來說算係咁,只係配件少一些。
回復 76# mushroom
師兄,ROBOCOP你走唔甩了!!!!:he::he:
2888~都唔齊料。五字手無、白背心又無,點擺盒面個造形呀?
買買買 發表於 27-11-2012 09:46 PM

呢隻都夠贍開2888......

戰損t800 未會賣3388 ????:38:

戰損t800 未會賣3388 ????
E神 發表於 28-11-2012 10:03 AM

咁Robocop 咪又過3牛???~~~~~~~:38:
可否做到提腿pose :64::64:

戰損t800 未會賣3388 ????
E神 發表於 28-11-2012 10:03 AM

E大呢番說話比左好多CHing好大壓力. :60::he:
[quote]E大呢番說話比左好多CHing好大壓力.
thiam 發表於 28-11-2012 10:20 AM [/q

eb定價真係太高了呀,,,  :52: :52:
個樣硬係差禁D....但又講唔出邊度唔似.
其實就算唔用可動眼珠, 都可以用亞加力或者玻璃眼珠, 效果點都好過 ...
kr2004jp 發表於 28-11-2012 02:58 AM

我都覺硬係差禁D,但真係講唔出咩問題~
可能係眼珠不可動,望死一個地方,有0的木獨吧~
無論如何,我都覺這個頭雕已是十分出色~
只是價錢太貴......
回復 84# 任俠

唔知係唔係個鼻唧問題, 感覺上長左dd.
可惜係1/4,如果1/6都做到呢個頭雕質數就好!