Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[ENTERBAY] HD Masterpiece: Bruce Lee 1/4 【官方大圖及詳情資料】

回復 20# kevinwong4ever

但系套衫我都宜家都系睇晤上眼阿~~
:67::67:對龍哥免疫
回復  kevinwong4ever

但系套衫我都宜家都系睇晤上眼阿~~
bunchan 發表於 27-11-2012 04:19 PM

ok架,佢物料唔易黐塵:71:不過要同佢豐胸同改Belt:36:
回復 26# kevinwong4ever

嗯,尼个我都知道要改阿,但系动慢HT 我觉得靓D wor....hahahahah.....
回復  kevinwong4ever

嗯,尼个我都知道要改阿,但系动慢HT 我觉得靓D w ...
bunchan 發表於 27-11-2012 04:24 PM

咁始終Begins 點都要入一隻看下門口既!!!:^
回復 28# kevinwong4ever

HT 1/6 动慢都系Begin la....hahahahha........等我路过EB再毒下先
2888都幾貴,請問佢隻1/4 rambo 幾多魚?
睇完小龍既價, 我開始有d擔心MJ既價了:50:
Do they have it now ?
2888都幾貴,請問佢隻1/4 rambo 幾多魚?
wpchan173 發表於 27-11-2012 04:33 PM

少100蚊~
佢依家出得都予佢起碼同小丑同價~不過冇諗過重要貴一魚
其實除左價錢  包裝盒太大亦是很大的問題
0黎隻小龍配件唔多  實在無必要好似之前0既joker batman 0甘做到0甘大盒
眼見小龍包裝又係發泡膠黑盒   相信細盒極有限了......
突然间觉得1/4joker同Batman抵玩
我覺得自己越黎越窮, 買唔起而家 d figures....:56:
Castiel 發表於 27-11-2012 04:53 PM

12月7日正式發售
現在門市有版睇