Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[民用車] [車迷天地] 1/64 RACING CARS -- KYOSHO / TLV Tomica / CM’s (20版#292 updated)

哩段野已經好有問題。。。
點解做完手術就可以結婚呢??!

我鍾意既係一個處女(即係單膠紙! ...
sundaydriver 發表於 16-11-2012 12:29 PM

既然你咁諗,我唯有話:
今晚開處女個價痴晒線!:42:
EX問題:
一天有個年輕人來到王老板的店裡買了一件處女。
這件處女成本是348元,標價是1048元。
結果是。。。這個年輕人掏出500元要買這件處女。
王老板當時沒有心情,用那500元向街坊換了300元的一輝,
遞給年輕人200元及一隻一輝。

但是街坊後來發現那500元是假鈔,王老板無奈還了街坊一件處女。

現在EX問題是:
王老板在這次交易中到底損失了多少錢???
王老板在這次交易中損失了一個處女
SF問題:
一天有個年輕人來到齋老板的店裡mark了一個處女。
這個處女叫價699元,標價是8964元。
結果是。。。這個年輕人掏出XX要mark這個處女。
齋老板當時急C沒有心情,用那XX向街坊換了699元的七龜,
遞給年輕人7.5元及一隻七龜。

但是街坊後來發現那XX是假X,齋老板無奈mark了街坊一個處女。

現在SF問題是:
齋老板在這次交易中到底onX了多少次???
我又要PM
我唔理,:63:

在TD唔問人PM好無FACE
我又要PM
我唔理,:63:

在TD唔問人PM好無FACE
[飲料報告] 活性奶咀 益力多EX .一洗娃媽媽頹風!
[吹水專區] 記者 神人傑作,一個小綜合post變成多個獨立呃分post~
[吹水專區] 個記者咁樣亂搬post ,實冇得贏啦~~~
[MGUN帖] 好想買番隻處女。。。。:63:
:DD.....我真係笑L到反艇......:DD

[分享討論] 其實活性奶咀 益力多EX 有冇抄起?

抄LLMW咩........奶咀攞泥含啦....人妖:DD
你們已被 TD 邊緣化鳥!!:he::he::he::he::he:
妖,你地講埋d野咁深既?成日要轉版面睇,麻鬼煩!:67:
你們已被 TD 邊緣化鳥!!
Godzima 發表於 16-11-2012 02:35 PM

好彩未被下沉。。。:78:
妖,你地講埋d野咁深既?成日要轉版面睇,麻鬼煩!
常威 發表於 16-11-2012 02:37 PM

深??!:ar: 我睇你真係上得TD太少喇。。。