Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[民用車] [車迷天地] 1/64 RACING CARS -- KYOSHO / TLV Tomica / CM’s (20版#292 updated)

賤婦~~~300 .... really tempted to get one for repainting yesterday ...... but no money ... ...
RRAAYY 發表於 16-11-2012 11:25 AM

:38:炒貨DLM.......平野無人講......
#1 updated!!!
sundaydriver 發表於 16-11-2012 00:40

:handshake: 呢張影得好靚 ar :handshake:
不如你PM番我啦。。。我都想知呀。。。
sundaydriver 發表於 16-11-2012 11:29 AM

:handshake:有合金成份嗎
不如你PM番我啦。。。我都想知呀。。。
sundaydriver 發表於 16-11-2012 11:29 AM

PM is not good......terrible wording

Passed:45:
有合金成份嗎
Warmblood 發表於 16-11-2012 11:31 AM

當然有啦!!!:74:
FULL METAL BODY = 全身都係 METAL SCREW 架!!!
炒貨DLM.......平野無人講......
Warmblood 發表於 16-11-2012 11:30

300 咪又係炒價, 佢批299 居然賣 300 真係正一死炒家, 正黑店 :blame:
300 咪又係炒價, 佢批299 居然賣 300 真係正一死炒家, 正黑店
bbf1125 發表於 16-11-2012 11:34 AM

痴Q線架!!!:blame: 賺成蚊咁Q多!!!
我話過以後唔再去牛頭角買葱!!!!
呢張影得好靚 ar
bbf1125 發表於 16-11-2012 11:30 AM

:shy:齋哥影相係有一手呀........您search佢舊 Yamato隻 1/24 鷹鴨倫............影到插畫咁呀.................講真果D 10支燈又乜W黑底又呀吱又呀咗....side9氣......無heart就係無heart:38:
痴Q線架!!! 賺成蚊咁Q多!!!
我話過以後唔再去牛頭角買!!!!
sundaydriver 發表於 16-11-2012 11:35

信鵝今日d 鵝跌破批價, 我等佢再跌一魚先入手 :67:
炒貨DLM.......平野無人講......
Warmblood 發表於 16-11-2012 11:30 AM

凡事唔好咁偏激, 互惠互利姐 :78:
信鵝今日d 鵝跌破批價, 我等佢再跌一魚先入手
bbf1125 發表於 16-11-2012 11:37 AM

咁你又錯喎。。。打邊爐d配料就緊係要新鮮架啦!!!:74:
等聽日??臭架喇!!
痴Q線架!!! 賺成蚊咁Q多!!!
我話過以後唔再去牛頭角買葱!!!!
sundaydriver 發表於 16-11-2012 11:35 AM

:63:  牛頭角葱嫂好人屎喎........佢今次賣貴成蚊葱因為五豐要佢食2箱用個既護豬寶咋........
咁你又錯喎。。。打邊爐d配料就緊係要新鮮架啦!!!
等聽日??臭架喇!!
sundaydriver 發表於 16-11-2012 11:39 AM

:78:聽講常威最仲意臭既豬歡喜
牛頭角葱嫂好人屎喎........佢今次賣貴成蚊葱因為五豐要佢食2箱用個既護豬寶咋 ...
Warmblood 發表於 16-11-2012 11:40 AM

箱護豬寶雙膠紙架!!!:* 黏都黏得實d啦!!!
佢攞番黎賺成個開呀!!!!
聽講常威最仲意臭既豬歡喜
Warmblood 發表於 16-11-2012 11:42 AM

加隻過期皮蛋落去就極品囉。。。。:shiny: