Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[民用車] [車迷天地] 1/64 RACING CARS -- KYOSHO / TLV Tomica / CM’s (20版#292 updated)

多謝樓主解答, 我見架車有英國旗以為呢架係歐洲版咋
bbf1125 發表於 15-11-2012 11:31 AM

哦。。。無傷肝。。。。:78:
我都以為你係智利BB丫。。。
戇居!! 响主版貼埋成個櫃出黎都未搬啦!!
果d無拉腎老變仲大大個老變logo扮正廠都唔 ...
sundaydriver 發表於 15-11-2012 11:30 AM

:ar:果D希腎員工都無哩搭圾
果D希腎員工都無哩搭圾
Warmblood 發表於 15-11-2012 11:35 AM

今朝留左副豬腎畀你呀大B哥,駛唔駛同你包起佢呀?!:51:
我呢個one two真係交得靚!飲杯!:78:
我呢個one two真係交得靚!飲杯!
常威 發表於 15-11-2012 12:37 PM

"係交得" 即係點解?:shy:
我又接...

各位大大....如果想display 晒所有車仔..個display 櫃要幾大..邊間做display 櫃木功好..
or 叫扒哥老板找佢條靚做個display 櫃會更化算呢:64:
請問1�64 即係㡬大架,樓主可否加架1�1做比較。謝謝。
請問1�64 即係㡬大架,樓主可否加架1�1做比較。謝謝。
RRAAYY 發表於 15-11-2012 01:32 PM

請問1�64 現在可以放到幾多?
[個人吹水] 死基 Saidgay【咇得最早的白痴雞地! 】KLM-79[E] 「鬼唔知您老媽係女人部隊」
1/64 EX 金錢牌黑底幾時反貨:64:
煙鼠三樓一出直行轉左轉左直行轉左轉右轉左直行轉左轉左正黑店:45:
由天鵝牌粗邊開窿EX至HOM豹紋T-backEX全臭版芳24條依家放值幾錢:ar:
[瀨野潮區] 有用袋袋都係瀨野師父....報一報唔該:$
我本人真係唔知你地哩班大帝想點。。。:67:
個人認為你地真係上得TD太少喇。。。
我本人真係唔知你地哩班大帝想點。。。
個人認為你地真係上得TD太少喇。。。
sundaydriver 發表於 15-11-2012 02:09 PM

想點先。。。:78:

哩條記者都幾把托!
明明之前佢自己已經開左個新屎坑,d ching有鮮屎都會响佢度all,一堆過
我相信好多人自己開坑,之後有鮮屎都會去番果個舊坑度叠堆。
我覺得好正常丫。。。但係哩條記者就唔同!
為左攞分,夠膽死開個新屎坑黎叠堆!!呃印花

佢都痴L線既!!!

我話過,我以後唔會回佢既post!睇都費事!!!