Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[民用車] [車迷天地] 1/64 RACING CARS -- KYOSHO / TLV Tomica / CM’s (20版#292 updated)

想點先。。。:78:

哩條記者都幾把托!
明明之前佢自己已經開左個新屎坑,d ching有鮮屎都會响佢度all,一堆過
我相信好多人自己開坑,之後有鮮屎都會去番果個舊坑度叠堆。
我覺得好正常丫。。。但係哩條記者就唔同!
為左攞分,夠膽死開個新屎坑黎叠堆!!呃印花

佢都痴L線既!!!

我話過,我以後唔會回佢既post!睇都費事!!!
Warmblood 發表於 15-11-2012 02:24 PM

:blame: 邊個搞9個印花!!
邊個搞9個印花!!
sundaydriver 發表於 15-11-2012 02:49 PM

:DD咪隻子公熊囉
:blame: EX 益力多已出:blame:
EX 益力多已出
Warmblood 發表於 15-11-2012 03:13 PM

:DD 笑L死我啦。。。hahaha
[新女消息]....5月老砵shop限定 EX孖8 連 effect part 巳出
[新女消息]....5月老砵shop限定 EX孖8 連 effect part 巳出
Warmblood 發表於 15-11-2012 04:12 PM

頭先姑媽打左比我可以攞得手袋啦!好野!今晚可以放上網咇啦!
喂喂喂!!!咪住先!!:74: 雖然我個post响情報區ju wor!
唔代表我個post係綜合情報集散地喎!!!

:67: 我開個post本來只係想話畀大家知今日係星期四係咁多遮,咁都要响度嘈交既?!!我以後都唔會响齋齋d post度留言架勒!!!
:?唔嘈交....唔同分享件玩具點好玩.....玩既時侯有無野注意咁呀
唔嘈交....唔同分享件玩具點好玩.....玩既時侯有無野注意咁呀
Warmblood 發表於 15-11-2012 05:13 PM

:shy: please PM me why can 嘈交 and how much
有關主題已被下沉及關閉,請各位會員到其他版塊繼續討論下沉及關閉之事宜。。。:78:
http://toysdaily.com/discuz/thread-1196047-4-1.html
頭先姑媽打左比我可以攞得手袋啦!好野!今晚可以放上網咇啦!
常威 發表於 15-11-2012 04:50 PM

等埋啦......我响煙鼠訂咗20箱...番得10箱.....等齊貨一齊推高個價啦...........係呢...您聽晚先放吖........我想今晚放住5箱先:he:
有關主題已被下沉及關閉,請各位會員到其他版塊繼續討論下沉及關閉之事宜。。。
sundaydriver 發表於 15-11-2012 05:20 PM

:*有無得嘈交先.....有LM都照打呀:*
有無得嘈交先.....有LM都照打呀
Warmblood 發表於 15-11-2012 05:33 PM

[新品消息] 今晚開苞個價痴晒線 :67:
唔嘈交....唔同分享件玩具點好玩.....玩既時侯有無野注意咁呀
Warmblood 發表於 15-11-2012 05:13 PM

一定要著咗祑先玩,唔後涷親JJ要睇醫生!
#1 updated!!! :64: