Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[民用車] [車迷天地] 1/64 RACING CARS -- KYOSHO / TLV Tomica / CM’s (20版#292 updated)

全部都係京商
Herpa500 發表於 15-11-2012 10:03 AM

Wow......   how about the 2012 Macau GT Club Ferrari 458 GT3 Bape ver ??? :shiny:
得喇得喇!!我認喇。
咁你開心d無??!

咁快d check PM啦!
sundaydriver 發表於 15-11-2012 10:46 AM

:handshake:响人生當中有識一位死炒家....黑店.....hold貨L......自蒸狗做朋友我覺得好自豪............

我首先多謝依區...令我知道乜係死炒家....黑店.....hold貨L......自蒸狗.....仲有多謝大會...燈光....係...山頂既朋友您地好:love:
自己入ALE睇啦!
sundaydriver 發表於 15-11-2012 10:40

想問呢架係咪日版黎架, 另外日版係咪有日本妹q 過 qc 好d 架 :64:

一個想玩車車的問題少年上
Wow......   how about the 2012 Macau GT Club Ferrari 458 GT3 Bape ver ???
RRAAYY 發表於 15-11-2012 10:52 AM

:78: Oh, I dont I have this
PM x3 please!

另外,請問Yamato VE-1有貨取未?我同信和孤仔訂,不知可否到188精品取呢?
常威 發表於 15-11-2012 10:51 AM

VE-1??! :?  你係指G高達裡面果隻運輸水煲1型??好似係下年第3個禮拜先出喎。。。
你不如去元朗大同老餅家問下佢今日all左C未先啦。。。
費事你又白走一趟呀。。。
:78:
Good car, waiting for mini cooper this month.:handshake:
响人生當中有識一位死炒家....黑店.....hold貨L......自蒸狗做朋友我覺得好自豪 ...
Warmblood 發表於 15-11-2012 10:54 AM

山頂既朋友去晒厠所啦。。。:67:
你都好走啦。。。我仲要掃地架。。。:54:
想問呢架係咪日版黎架, 另外日版係咪有日本妹q 過 qc 好d 架

bbf1125 發表於 15-11-2012 11:00 AM

日本仔車就緊係日版啦!人地係以代表國家而自豪架!!!:what:
有無日本妹qc過我唔知,但係包保你買果架一定有雙膠紙三膠紙!!安全d嘛!!
想問呢架係咪日版黎架, 另外日版係咪有日本妹q 過 qc 好d 架

bbf1125 發表於 15-11-2012 11:00 AM

首先.....日版同港版...與本節目無關.........但日本妹我地會搬囡囡區.....車車我地會搬合金區......問題少年我地會搬日系/美系/LM系..........

一係您响三個唔同區問過.....
一係您學記者咁....明明撈理一碟..係要抽條菜出泥呃分

:43:
我出個POST都只是想同大家講聲肥腩將在荃灣有特價雙週,咁你地都可以嘈交,有無搞錯
肥腩貴到死.....2條骨成150蚊.....死炒家:blame:
樓主可否post多d車仔收藏呀?

因為我想你post多d相後,比人掉你去會員收藏區!

謝謝!:64:
肥腩貴到死.....2條骨成150蚊.....死炒家
Warmblood 發表於 15-11-2012 11:22 AM

有肉唔食係要L骨係你犯賤唔該下次帶多150因為我一見你就要收double吹咩!:45:
樓主可否post多d車仔收藏呀?

因為我想你post多d相後,比人掉你去會員收藏區!

謝謝!
常威 發表於 15-11-2012 11:25 AM

戇居!!:45: 响主版貼埋成個櫃出黎都未搬啦!!:67:
果d無拉腎老變仲大大個老變logo扮正廠都唔搬走黎搬我d細雞1/64???
我貼埋幢大閘都未搬啦!
日本仔車就緊係日版啦!人地係以代表國家而自豪架!!!
有無日本妹qc過我唔知,但係包保你買果 ...
sundaydriver 發表於 15-11-2012 11:09

多謝樓主解答, 我見架車有英國旗以為呢架係歐洲版咋 :35: