Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[民用車] [車迷天地] 1/64 RACING CARS -- KYOSHO / TLV Tomica / CM’s (20版#292 updated)

樓主你好,我都係一個車迷,我昨天也做了一些情景,影了一些車仔相,請你比d意見吖!

常威 發表於 19-11-2012 10:37 AM

哩條瘦得黎好肥。。。:67: 我諗要換個901波地先得。。。
其他都幾好。。。好有現場感。。。不過始終係玩具,假d會好睇d。。。

同埋點解無左架Bathing Ape FERRARI架!!條7仔由頭帶左幾個圈, 一野就畀架AUDI過左,仲越拋越遠。。。
哩條瘦得黎好肥。。。 我諗要換個901波地先得。。。
其他都幾好。。。好有現場感。。。不過始終係 ...
sundaydriver 發表於 19-11-2012 10:43 AM

架458係唔會出力架!至在過癮之嗎!:67:

睇賽車,認真你就輸!:74:
架458係唔會出力架!至在過癮之嗎!

睇賽車,認真你就輸!
常威 發表於 19-11-2012 11:02 AM

願。聞。其。詳。。。:78:
架458係唔會出力架!至在過癮之嗎!

睇賽車,認真你就輸!
常威 發表於 19-11-2012 11:02

睇常威,認真你就輸!:he::he::he::he::he:
願。聞。其。詳。。。
sundaydriver 發表於 19-11-2012 11:07 AM

正如您6L囉  ....邊有出力架!至在抆出泥 all下new...打個震之嗎!:78:
正如您6L囉  ....邊有出力架!至在抆出泥 all下new...打個震之嗎!
Warmblood 發表於 19-11-2012 12:32 PM

yes....B仔叻叻:$
正如您6L囉  ....邊有出力架!至在抆出泥 all下new...打個震之嗎!
Warmblood 發表於 19-11-2012 12:32 PM

妖.....齋6L咪同尾指咁粗  
妖.....齋6L咪同尾指咁粗
Warmblood 發表於 19-11-2012 12:34 PM

話佢又嬲...笑佢又岸膠 膠...嘻:he:...sorry..笑7咗
樓主你好,我都係一個車迷,我昨天也做了一些情景,影了一些車仔相,請你比d意見吖!

...

借問聲車頭燈邊樹有得賣,可以pm小弟嗎?

...

原來師兄咁多12":Q,可唔可以送一個比我!:handshake:
原來師兄咁多12",可唔可以送一個比我!
Panzer 發表於 19-11-2012 01:24 PM

我只係想要一件處女。。。。。:sad:
我只係想要一件處女。。。。。
sundaydriver 發表於 19-11-2012 14:09

我想問日版上油同質素係咪好d?  :?
我想問日版上油同質素係咪好d?
Godzima 發表於 19-11-2012 02:32 PM

女都要上油??!:@ 唔通大大你想玩007金手指殺女事件??!!
佢想搽太陽油啫,你上得TD太少喇!
佢想搽太陽油啫,你上得TD太少喇!
Panzer 發表於 19-11-2012 02:42 PM

果d叫做脫模劑呀!!!英明!!:ar: