Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[民用車] [車迷天地] 1/64 RACING CARS -- KYOSHO / TLV Tomica / CM’s (20版#292 updated)

含啦你!!!邊度死個彩子出黎呀!!!!
我係唔會畀你搶左我既源奈B架!!!
sundaydriver 發表於 3-12-2012 10:00 AM

:! call me Naom B
含啦你!!!邊度死個彩子出黎呀!!!!
我係唔會畀你搶左我既源奈B架!!!
sundaydriver 發表於 3-12-2012 10:00 AM

:blame:你條哈密瓜吖,趙完唔比錢不突止,仲鬧人咁冇品?

咪持住個人有幾分才華、又有小小似狼人就大哂喎!話哂彩子都有亞媽生吖!:angry:

樓主,你做人真過份!:67:

Support with 1/64 :43:
Support with 1/64
Panzer 發表於 3-12-2012 10:09 AM

我見ssp關西有好很多BMW原廠車仔流出喎!好似仲正過你呢set!:58:

不過款式太多,我怕你頂唔字!:67:
我見ssp關西有好很多BMW原廠車仔流出喎!好似仲正過你呢set!

不過款式太多,我怕你頂唔字 ...
常威 發表於 3-12-2012 10:14 AM

喂!你係講SSP果間,定係MK果間呀!!:78:
喂!你係講SSP果間,定係MK果間呀!!
sundaydriver 發表於 3-12-2012 10:18 AM

ssp呀!條街有兩間執左69對面果間之嗎!街中間仲有間架!死佬!:67:
我見ssp關西有好很多BMW原廠車仔流出喎!好似仲正過你呢set!

不過款式太多,我怕你頂唔字 ...
常威 發表於 3-12-2012 10:14 AM

Thank you! I will go and see!:43:
Thank you! I will go and see!
Panzer 發表於 3-12-2012 10:24 AM

講明呀!大約1/87咁既比例,唔知有冇含金量,$64起錶一架!:67:
講明呀!大約1/87咁既比例,唔知有冇含金量,$64起錶一架!
常威 發表於 3-12-2012 10:26 AM

你果日好似講話係1/64喎。。。:67:
你果日好似講話係1/64喎。。。
sundaydriver 發表於 3-12-2012 10:42 AM

無問題,佢條??係1�87尺寸,我D係1�64尺寸,攪錯無可厚非!
睇到呢個post,就即刻諗起dry gor仲欠我個background...dry gor快d找埋條call hen數呀...:34:
睇到呢個post,就即刻諗起dry gor仲欠我個background...dry gor快d找埋條call hen數呀...
ekim11 發表於 10-5-2013 07:15 PM

HA! :DD 你唔講我都唔記得!!