Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[民用車] [車迷天地] 1/64 RACING CARS -- KYOSHO / TLV Tomica / CM’s (20版#292 updated)

哩場係表演賽!!
sundaydriver 發表於 22-5-2013 11:44 AM

車手表演鬥快一邊揸車,一邊徙個咕咕出黎呀?:65:
 車手表演鬥快一邊揸車,一邊徙個咕咕出黎呀?
常威 發表於 22-5-2013 11:47 AM

因為明知今朝黑雨,所以鬥快揸車番屋企瞓多兩粒鐘呀矇炳!:67:
因為明知今朝黑雨,所以鬥快揸車番屋企瞓多兩粒鐘呀矇炳!
sundaydriver 發表於 22-5-2013 11:52 AM

{:1_204:}嗱!!!我唔準您咁樣笑自己呀....天生我才咇有用.....您係矇d ....但都叫有手有腳吖
Lancia跑RALLY做乜放響條track度呀?比個山路背景啦!偷懶!
常威 發表於 22-5-2013 11:41 AM

Sega rally fu.ck{:1_209:}
嗱!!!我唔準您咁樣笑自己呀....天生我才咇有用.....您係矇d ....但都叫有手有腳& ...
Warmblood 發表於 22-5-2013 11:56 AM

別人笑我太瘋癲。。。我笑他人拮唔穿。。。:78:
:shiny: D Rally 車好正呀
Sega rally fu.ck
Warmblood 發表於 22-5-2013 11:56 AM

嗱!!!我唔準您咁樣笑自己呀....天生我才咇有用.....您係fu.ck d ....但都叫有手有腳吖 {:1_197:}
D Rally 車好正呀
Herpa500 發表於 22-5-2013 12:00 PM

哩幾架應該係响set裝拆出黎,感覺d拉花又真係好過散裝喎!:65:
哩幾件北姑應該係响法瑯拆出黎,感覺d鄉音又真係好過省城喎!{:1_203:}
sundaydriver 發表於 22-5-2013 12:02 PM

挑.......................................................{:1_202:}
挑.......................................................
Warmblood 發表於 22-5-2013 12:06 PM

仲挑??!佢地落晒SSP啦。。。你仲左挑右挑!!{:1_209:}
仲挑??!佢地落晒SSP啦。。。你仲左挑右挑!!
sundaydriver 發表於 22-5-2013 12:08 PM

請ching pm我邊度有好北姑揀!:64:
請ching pm我邊度有好北姑揀!
常威 發表於 22-5-2013 12:27 PM

:51:  要買靚乾貨一定要去上環!!揀菇切忌白淨!!
但係要飽滿有肉!!
要買靚乾貨一定要去上環!!揀菇切忌白淨!!
但係要飽滿有肉!!
sundaydriver 發表於 22-5-2013 12:36 PM

{:1_203:}咁黑lin姑典算
我都有收集開京商D1/64 因為又細又正又無D1/43 貴,不過好難買,收歐洲車為主!:shiny:
{:1_220:}gooooooooooood Morning ar