Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 詳影DX-10 Terminator 2 : T-800 ~之~ 值得擁有

Ver good photo:71:
感謝詳盡分析!
        您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節

拎左玩過 , 老實講頭雕係似過舊版 , 但套衫同配件有D 求其 , 皮既質感好好, 但車工差過舊版 , 好多唔對稱或D線收得唔靚 , 舊版D料無咁靚但好工整 , 另外火神炮同榴彈槍差過之前雜廠出果套 , 無乜誠意之作

新版頭配舊版身反而係我心水 ……..

拎左玩過 , 老實講頭雕係似過舊版 , 但套衫同配件有D 求其 , 皮既質感好好, 但車工差過舊版 , 好多唔對稱或 ...
Dr.AL 發表於 30-11-2012 01:11 PM

小弟用緊新版頭, 舊版body,黑tee, 同機械手dispaly緊。:43:
師兄好圖:$,可否請問一下阿偌的頭可否按落嚟?我的一直抬高頭望天,唔敢大力按下嚟,點好?
師兄好圖,可否請問一下阿偌的頭可否按落嚟?我的一直抬高頭望天,唔敢大力按下嚟,點好?
Eddie82 發表於 30-11-2012 11:33 PM

想轉頭時抬高,轉,按下。

認真玩的話條頸一定花,不能避免,放開懷抱,出力玩把啦。

不過下巴內側黑色海綿最好自行更換,換上白色醫生膠布剛剛好。
回復 81# catcat

CHING好野:71:玩得通透,小弟通常都系開盒,拎出嚟,擺POSE,入柜,都唔敢點大力把玩,真系怕有乜依郁,就咁玩完,既然可以等我試試先,BTW唔該曬CHING:64: